- 24 Eylül 2018
- 98.600
- 295.193
- 698
Dün gece İstanbul'da çekilmiş
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Dün gece İstanbul'da çekilmiş
Bu gerçek mi ya
Evet ,gerçek Bir kaç tane daha var hatta.Bu gerçek mi ya
Tövbeler olsunEvet ,gerçek Bir kaç tane daha var hatta.
Bence de ,korku filmi gibiTövbeler olsun
Jenna neden aklımı alıyorsun
İkna ol diye ikinciyi de yollayayım dedim Dündü bu,geçti ,korkmaJenna neden aklımı alıyorsun
Çok rahatladım tişikirler yarın kim bilir ne gelir ben zombi bekliyorumİkna ol diye ikinciyi de yollayayım dedim Dündü bu,geçti ,korkma
Kısmet canımBence popülerBu kategoride olması gereken bir tarif3 yıl önce bende yapmıştım
Kk bilmiyor benceTadını bilseler çok oy alır
Göreceğiz bakalım nasip
Bulut Ecevit’e benziyorBunu gördünüz müHava Forum on Instagram: "İstanbul'da bu akşam görüntülenen bu bulut dikkat çekti. İşte o anlar...😳⚡ EN: This interesting cloud displayed in Istanbul this evening drew attention. Here are those moments...😳⚡ Credit: @havaforum #istanbul #simsek #yi
17K likes, 1,841 comments - havaforum on September 18, 2021: "İstanbul'da bu akşam görüntülenen bu bulut dikkat çekti. İşte o anlar...😳⚡ EN: This interesting cloud displayed in Istanbul this evening drew attention. Here are those moments...😳⚡ Credit: @havaforum #istanbul #simsek #yildirim...www.instagram.com
ManyakBulut Ecevit’e benziyor
Nicolas Tesla ve Ecevit'e benzetmişlerBulut Ecevit’e benziyor
Herkes öyle diyorManyak
Bence azrail gelmisHerkes öyle diyor
Hic şaşırmam ben ,hazırız her şeye Rica ederimÇok rahatladım tişikirler yarın kim bilir ne gelir ben zombi bekliyorum
Evet,ben de benzettimBulut Ecevit’e benziyor