• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Bende çıkarttım🤔Artık tahammülüm yok.İşime gelmezse Eyvallah diyorum😁
Önce çok üzülürdüm.
Benim 11 yıl bitti.
İsabel'de aşkom olacak kadar değerlidir benim için🥰
Kk ya artık gelmeyen 1 arkadaşım daha var.Oda çok özeldir benim için🥰
Aslında sevgi dışında güven önemli benim için🤷🏻‍♀️
Bir şey yaptığımda arkamda olacak,bir şey söylediğimde acaba bunu kullsnır mı demiyeceğim insanlar istiyorum🤷🏻‍♀️
Aynisini yasadim ve bitirdim bazi sebeplerden dolayi hic sevmem arkadan konusani yuzune guleni guvenimi sarsani,
Neguzel iste senin adina sevindim canim bakma şaka yapiyorum 😍

Aynisini yasadim ve bitirdim bazi sebeplerden dolayi hic sevmem arkadan konusani yuzune guleni guvenimi sarsani,
Neguzel iste senin adina sevindim canim bakma şaka yapiyorum 😍
Ben seni anlıyor ve çok iyi tanıyorum🥰Şaka yaptığını biliyorum zaten😁
Bizi üzeni gözden çıkartırız :KK45: :63:

Herkes yaptı, bir ben mi kaldım 🙈😄 yarın yapacağım inşallah canım, bugün yapacaktım aslında ama balık yemeye karar verdik, yarına kaldı 😌
Yapmayanları etiketliyorum.En çokta popüler olanları😁Senin tarifte en popüler olanlardan🥰
Hayırlısı olsun😍Merakla bekliyoruz🤗

Yapmayanları etiketliyorum.En çokta popüler olanları😁Senin tarifte en popüler olanlardan🥰
Hayırlısı olsun😍Merakla bekliyoruz🤗
O kadar da popüler değil canım ya,aslında çok güzel ve özel bir tarif ama burada katıldığı her yarışmada oy potansiyeli çok olmayan bir yemek ama ben çok seviyorum 😅 Senin tarifin ve sunumundan sonra ben artık pek merakla beklemiyorum 😅

O kadar da popüler değil canım ya,aslında çok güzel ve özel bir tarif ama burada katıldığı her yarışmada oy potansiyeli çok olmayan bir yemek ama ben çok seviyorum 😅 Senin tarifin ve sunumundan sonra ben artık pek merakla beklemiyorum 😅
Bence popüler🥰Bu kategoride olması gereken bir tarif😍3 yıl önce bende yapmıştım🤗
Kk bilmiyor bence😁Tadını bilseler çok oy alır🤔
Göreceğiz bakalım nasip🤗

FB_IMG_1632060007610.jpg

Back