• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Merhaba canım 🤗
Gebelik nasıl gidiyor
Canım iyi gidiyor herhalde 🥴 doktorum korona olmuştı gidemedim 2 hafta, işe başladı 1 hafta sonraya randevu verdiler. takribi 1 ay geçti son gördüğümden bu yana. artık kısmetse yarın gidicem. Kasık ağrılarım var bu aralar. bıçak saplanıyor gibi oluyor. Bir de karnım çok şişti. 12 haftalık değil de resmen 5 aylık gibi oldum. İnşallah sorun yoktur.

Canım iyi gidiyor herhalde 🥴 doktorum korona olmuştı gidemedim 2 hafta, işe başladı 1 hafta sonraya randevu verdiler. takribi 1 ay geçti son gördüğümden bu yana. artık kısmetse yarın gidicem. Kasık ağrılarım var bu aralar. bıçak saplanıyor gibi oluyor. Bir de karnım çok şişti. 12 haftalık değil de resmen 5 aylık gibi oldum. İnşallah sorun yoktur.
Oyy maşallah , cinsiyetini de öğrenelim ınş 🤲💖

İnşaallah sorun yoktur canım. Geç olsun güç olmasın. Herşey hallolur

Kasık ağrıları çalıştığın ve yorulduğun için de olabilir. Bizi haberdar et 😍

çok iyi olmuş yasom. Müşteriniz eksik olmasın inşallah. ❤️

Ne yerde ne gökteyim, bir garip seherdeyim elifim 🥴 senden naber?
Oy canım benim, rabbim ferahlık versin inş. Iyilik sağlık versin, huzur versin 💖🤲 bende iyiyim kuzum corona oldum🤪

İnşaallah sorun yoktur canım. Geç olsun güç olmasın. Herşey hallolur

Kasık ağrıları çalıştığın ve yorulduğun için de olabilir. Bizi haberdar et 😍
Ederim canım mutlaka ❤️
Oy canım benim, rabbim ferahlık versin inş. Iyilik sağlık versin, huzur versin 💖🤲 bende iyiyim kuzum corona oldum🤪
Aaaaa geçmiş olsun canım yaaaa. Nasıl geçiyor hafif mi?

Allah razı olsun bitanem, mükemmel geçiyor çok şükür, hafif şeyler yaşadım🤗
Ay iyi hadi sevindim. Biz de korona geçirmiş kişiler ile görüşüyoruz. çok üzücü şeyler duyuyorum, eve resmen ölmüş gibi geliyorum 🥴 seni iyi duyduğuma sevindim.

Ay iyi hadi sevindim. Biz de korona geçirmiş kişiler ile görüşüyoruz. çok üzücü şeyler duyuyorum, eve resmen ölmüş gibi geliyorum 🥴 seni iyi duyduğuma sevindim.
Akrabalarimdan kötü geçirenler var kuzum😢 ama ben çok şükür iyiyim. Baş ağrısı, boğaz ağrısı, burnum çok yandı. Allah korusun hepimizi 🤗 çok dikkat et kendine ayşom 🤩😍🤗🍒🍒💋

Back