- 12 Aralık 2019
- 17.480
- 54.135
- 598
Nasılsın Filiz’iM? Hasta mı oldun?Merhaba canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nasılsın Filiz’iM? Hasta mı oldun?Merhaba canim
Heee valla ailecek hastalandik canim bugun evde dinleniyorum sen nasilsin nasilsinizNasılsın Filiz’iM? Hasta mı oldun?
Erken oldum canım, 24. günüm bugün.Gecmis olsun canimben olmadim sen olmuşun
Bugun evdeyim gitmedim canim aksam ateslendim biraz 2 rulo pecete bitti burnumdan dolayi bugun biraz iyiyim
Çok Geçmiş olsun, Allah şifa versin. ben de iyi diyelim iyi olsun modundayım işte. Buna şükür.Heee valla ailecek hastalandik canim bugun evde dinleniyorum sen nasilsin nasilsiniz
Senin düzenin de şaştı sanki yasmin. Geçen ay da gecikmiştin. Doktora göründün mü?Erken oldum canım, 24. günüm bugün.
Geçmişler olsun, sabah soğuğunu yiyorsunuz son 1 aydır. Hastalık kaçınılmazdı
Sagol yasom sorma çiğ yagyordu ustumuze normaldi dedigin gibiErken oldum canım, 24. günüm bugün.
Geçmişler olsun, sabah soğuğunu yiyorsunuz son 1 aydır. Hastalık kaçınılmazdı
Sagol ayşomÇok Geçmiş olsun, Allah şifa versin. ben de iyi diyelim iyi olsun modundayım işte. Buna şükür.
Sagol ayşom
Dikkat et kendine bebisinede
Arada ses ver yeter bebişim,bir an önce keyfin de yerine gelir inşallahCennam iyiyim çok şükür. Bu aralar iş yerinde işlerimiz çok yoğun. Eve gelip uyuyup yemek yiyip tekrar uyuyorum. Bir de bahsetmiştim ya savcılık filan, o iş de henüz hallolmadı. Canım çok çok çok sıkkın. Foruma girmeyeli yüzyıl olmuş gibi geliyor. İnşallah eski neşeli günlerime geri döneriM Bir an önce.
3-4 ayda bir 31. günde oluyorum. Normal döngüm 26. gün aslında.Senin düzenin de şaştı sanki yasmin. Geçen ay da gecikmiştin. Doktora göründün mü?
Canım biliyorsun resmen buraya bağımlıydım, kocam bile kızıyordu çok giriyorsun diye ama İnan şu aralar o kadar yerlerdeyim ki forum aklıma bile gelmiyor. Bugün safariden girince forumun sayfasını gördümArada ses ver yeter bebişim,bir an önce keyfin de yerine gelir inşallah
Aaaaa hayırlısı olsun. Allah bol kazanç nasip eylesin inşallah Ne üzerine?3-4 ayda bir 31. günde oluyorum. Normal döngüm 26. gün aslında.
Son 10 gündür çok fazla koşturduğum için erken regl olmayı bekliyordum. 2 gün öne geldi sadece
Bu ara doktora gidebilmek gibi bir vaktim yok, senin haberin yok, iş kurduk.
İyi ol da arada gel kuzu, evet insana alışkanlık yapıyor resmenCanım biliyorsun resmen buraya bağımlıydım, kocam bile kızıyordu çok giriyorsun diye ama İnan şu aralar o kadar yerlerdeyim ki forum aklıma bile gelmiyor. Bugün safariden girince forumun sayfasını gördüm
Allah bereket versin inşallah canımÇok şükür canım
Gerçekten herkes bekliyormuş, onu anladık şu 3 günde.
İnşallah böyle devam eder
Merhaba canımCennam iyiyim çok şükür. Bu aralar iş yerinde işlerimiz çok yoğun. Eve gelip uyuyup yemek yiyip tekrar uyuyorum. Bir de bahsetmiştim ya savcılık filan, o iş de henüz hallolmadı. Canım çok çok çok sıkkın. Foruma girmeyeli yüzyıl olmuş gibi geliyor. İnşallah eski neşeli günlerime geri döneriM Bir an önce.
Taze balık satıyoruz canım. Kırkpınar’da hiç yoktu, millet hazırda bekliyormuş, onu anladıkAaaaa hayırlısı olsun. Allah bol kazanç nasip eylesin inşallah Ne üzerine?
Sağolasın canım benimAllah bereket versin inşallah canım
Bereketli olsunÇok şükür canım
Gerçekten herkes bekliyormuş, onu anladık şu 3 günde.
İnşallah böyle devam eder
Ayşom neelerdesinNasılsın Filiz’iM? Hasta mı oldun?
Aaaaaaa geçmiş olsun filizkooSagol ayşom
Dikkat et kendine bebisinede