• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Gecmis olsun canim💕ben olmadim sen olmuşun
Bugun evdeyim gitmedim canim aksam ateslendim biraz 2 rulo pecete bitti burnumdan dolayi bugun biraz iyiyim
Erken oldum canım, 24. günüm bugün.
Geçmişler olsun, sabah soğuğunu yiyorsunuz son 1 aydır. Hastalık kaçınılmazdı🤷🏻‍♀️

Erken oldum canım, 24. günüm bugün.
Geçmişler olsun, sabah soğuğunu yiyorsunuz son 1 aydır. Hastalık kaçınılmazdı🤷🏻‍♀️
Sagol yasom sorma çiğ yagyordu ustumuze normaldi dedigin gibi

Cennam iyiyim çok şükür. Bu aralar iş yerinde işlerimiz çok yoğun. Eve gelip uyuyup yemek yiyip tekrar uyuyorum. Bir de bahsetmiştim ya savcılık filan, o iş de henüz hallolmadı. Canım çok çok çok sıkkın. Foruma girmeyeli yüzyıl olmuş gibi geliyor. İnşallah eski neşeli günlerime geri döneriM Bir an önce.
Arada ses ver yeter bebişim,bir an önce keyfin de yerine gelir inşallah :KK68:

Senin düzenin de şaştı sanki yasmin. Geçen ay da gecikmiştin. Doktora göründün mü?
3-4 ayda bir 31. günde oluyorum. Normal döngüm 26. gün aslında.
Son 10 gündür çok fazla koşturduğum için erken regl olmayı bekliyordum. 2 gün öne geldi sadece😌
Bu ara doktora gidebilmek gibi bir vaktim yok, senin haberin yok, iş kurduk.🤭

Arada ses ver yeter bebişim,bir an önce keyfin de yerine gelir inşallah :KK68:
Canım biliyorsun resmen buraya bağımlıydım, kocam bile kızıyordu çok giriyorsun diye ama İnan şu aralar o kadar yerlerdeyim ki forum aklıma bile gelmiyor. Bugün safariden girince forumun sayfasını gördüm :olamaz::olamaz::olamaz:

3-4 ayda bir 31. günde oluyorum. Normal döngüm 26. gün aslında.
Son 10 gündür çok fazla koşturduğum için erken regl olmayı bekliyordum. 2 gün öne geldi sadece😌
Bu ara doktora gidebilmek gibi bir vaktim yok, senin haberin yok, iş kurduk.🤭
Aaaaa hayırlısı olsun. Allah bol kazanç nasip eylesin inşallah 🤲🏻 Ne üzerine?

Canım biliyorsun resmen buraya bağımlıydım, kocam bile kızıyordu çok giriyorsun diye ama İnan şu aralar o kadar yerlerdeyim ki forum aklıma bile gelmiyor. Bugün safariden girince forumun sayfasını gördüm :olamaz::olamaz::olamaz:
İyi ol da arada gel kuzu, evet insana alışkanlık yapıyor resmen :-)

Cennam iyiyim çok şükür. Bu aralar iş yerinde işlerimiz çok yoğun. Eve gelip uyuyup yemek yiyip tekrar uyuyorum. Bir de bahsetmiştim ya savcılık filan, o iş de henüz hallolmadı. Canım çok çok çok sıkkın. Foruma girmeyeli yüzyıl olmuş gibi geliyor. İnşallah eski neşeli günlerime geri döneriM Bir an önce.
Merhaba canım 🤗
Gebelik nasıl gidiyor

Back