Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Neyse azalmaya başlamış artık,kendi bahçenizmi orası burada hala pahalı incirler.
Azaldi abla
Kendi bahcemiz 4bahceyi topluyoruz 100ağaç incir orda var
2tane büyuk tarla var oda ortaginda yoksa başa çıkamiyoz ablacim

Daha yeni ortama alışma çabasi bence canim biraz zaman alicak üzme kendini hep gecirdik basimizdan

Daha yeni ortama alışma çabasi bence canim biraz zaman alicak üzme kendini hep gecirdik basimizdan
Çokta duygusallasiyor ben olmayınca da acaba ondanmi diyorum
İnsan ister istemez kötü oluyor kuzu önceden böyle olan bir çocuk olsaydı parkta bahçede vs evet huyu derdimde nebilim valla anlamadım. İnşallah dediğin gibidir kuzu.

Pericim yeni başladı okula demi,çok normal değilmi yaşadıkları yaklaşık 2 yıldır bu çocuklar evdeler salgından dolayı.
Bir anda kalabalık bir ortama giriyorlar ne yapacakalrınıda şaşırmları gayet normal,bunun bir zamanı var inan aşacak bu günleride.
Evde onu hareketlendirecek aktiviteler yapın,mesela dakika filan tut,bak şu dakikada bunu yapabilirsin diye motive et hemen.
Özlemside gayet normal anneden ayrıldı,sakın ağladınmı filan diyede sorma bence daha çok tetikler bunu doğal haline bırak burada.
Azaldi abla
Kendi bahcemiz 4bahceyi topluyoruz 100ağaç incir orda var
2tane büyuk tarla var oda ortaginda yoksa başa çıkamiyoz ablacim
Maşallah epey ağaç varmış ne güzel.

Orası öyle ablada işte ogretmenide daha 3 gün oluyor bugünle hemen böyle demeside biraz üzdü beni tabiki demekte haklı o konuda lafım yok yanlış anlaşılmasın ,hani ister istemez taktım bende sanki hocada bıkmış hissine kapıldım bian.
Daha çok üzerine duscem bu konuda dediğin gibi abla aktiviteler konusunda .

Hoca halt etmis daha dun 1 bugun 2 nasil taniyoda oyle söylüyor sacma bence

Canim daha cok yeni bir ortama alisiyor ve sensiz üzülme yakinda seni bile istemiyecek

Belki direk söylemesi seni üzmüş çok iyi anlıyorum senide bu konuda.
Yeni bir ortam orası elbette zaman alacak alışması,sen relax ol biraz aktivite olayını hızlandır biraz zaman koyarsan daha aktif olur bence bu durumda.

Canim benim perişim üzme kendini, bencede nisanın durumu gayet normal. Her çocuk aynı değildir, yapısı farklıdır. Yavaş olmasında ne kötülük olabilir mi? Yanlış bir yaklaşım bu. Her çocuğun her ortamda davranışları aynı olamaz ki. Çekinir, utanir, evini özler, seni özler. Topluluk içinde konusmaktan söz almaktan çekinir. Bunlar çok normal. Daha kaç yaşında ki bu çocuklar. Her şeye cevap versr bu sefer çok geveze diyecek. Zamanla açılacak kesinlikle. S3n b8r ortama girdiğinde hemen herkesle konuşup kaynaşıyor musun? Önce bir ortamı gözlemlemiyor musun? Ortamı izler, arkadaşlarını izler. Bu öğretmenlerin formasyonlarini anlayamıyorum bazen ama bir yandan da kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum. Nisa için zaman gerekiyor kesinlikle. Bence sende zorlama. Bende ilkokulda hatta lisede bildiğim soruların bile cevabini parmak kaldirip söyleyemezdim çünkü utanırdım.

Kuzum yaaaa ne kendini ne nisayi sorgula. Ağladın mi diye sorma. Alışma süreci kolay değil. Hepimiz geçtik o yollardan. Gün içinde yaptıkları oyunları sor,şarkıları sor. Arkadaşlarını sor.

Hiç üzülme canım bu düzelir
Sen evde görevler ver.
Beraber evde etkinlik yapın.Birde her çocuk farklıdır.Bunu kafaya takma
Benim kızlarda yavaştı.Özellikle yemek yerkenŞimdi neredeyse önlerinden alıyorum
Sen öğretmenle sık sık görüş.Nisa'nın üstüne düşme.Bir nevi görmezden geleceksin
Bak bunları bugün görünce aklıma sen geldin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…