- 29 Nisan 2015
- 31.363
- 105.538
- 598
Hoca halt etmis daha dun 1 bugun 2 nasil taniyoda oyle söylüyor sacma bence
Aslında hocada farkında olalım diye diyor demesi daha iyi sorun etmiyorum sadece çok kalabalıktı her sınıftan veli vardı çocuğunu bekliyordu bianda orda konuya girmesi üzdü kuzu.insallah kuzum.Canim daha cok yeni bir ortama alisiyor ve sensiz üzülme yakinda seni bile istemiyecek
Tamam abla birazda neler yapabilirim bu konuda araştırayım edeyim inşallah.Belki direk söylemesi seni üzmüş çok iyi anlıyorum senide bu konuda.
Yeni bir ortam orası elbette zaman alacak alışması,sen relax ol biraz aktivite olayını hızlandır biraz zaman koyarsan daha aktif olur bence bu durumda.
Önceden böyle değildi biraz psikolojikmende okul başlamadan önce hep ben orda şunu bunu nasıl yapcam etcem diye stresede girmeye başlamıştı onday kaynaklı da kaygı oluştu sanırım umarım zamanla yener kuzu.Canim benim perişim üzme kendini, bencede nisanın durumu gayet normal. Her çocuk aynı değildir, yapısı farklıdır. Yavaş olmasında ne kötülük olabilir mi? Yanlış bir yaklaşım bu. Her çocuğun her ortamda davranışları aynı olamaz ki. Çekinir, utanir, evini özler, seni özler. Topluluk içinde konusmaktan söz almaktan çekinir. Bunlar çok normal. Daha kaç yaşında ki bu çocuklar. Her şeye cevap versr bu sefer çok geveze diyecek. Zamanla açılacak kesinlikle. S3n b8r ortama girdiğinde hemen herkesle konuşup kaynaşıyor musun? Önce bir ortamı gözlemlemiyor musun? Ortamı izler, arkadaşlarını izler. Bu öğretmenlerin formasyonlarini anlayamıyorum bazen ama bir yandan da kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum. Nisa için zaman gerekiyor kesinlikle. Bence sende zorlama. Bende ilkokulda hatta lisede bildiğim soruların bile cevabini parmak kaldirip söyleyemezdim çünkü utanırdım.
Yok kuzum hocanin kötü niyetle söylediğini asla düşünmedim ben zaten ,soylicek bizde sorcaz zaten durumlarını çünkü merak ediyorum nasıl olduğunu ortam içinde. Orda böyle oldugunu söylemese belki alıştı sorun yok diye umursamicam üzerine dusmucektim şimdi bilgilendirdi iyi oldu.
Demekki zaman gerekiyor ozaman .
Senin eksiğin yok, nisaninda bir eksiği yok kuzum senin gayet ilgili bir anne olduğun çok belli oluyor.
CanımsınKuzum yaaaa ne kendini ne nisayi sorgula. Ağladın mi diye sorma. Alışma süreci kolay değil. Hepimiz geçtik o yollardan. Gün içinde yaptıkları oyunları sor,şarkıları sor. Arkadaşlarını sor.
Tamam kuzum öyle yapayım çok dillendirmeyeyim ozaman duygusal boyutunu artık.