Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Hoca halt etmis daha dun 1 bugun 2 nasil taniyoda oyle söylüyor sacma bence
Canim daha cok yeni bir ortama alisiyor ve sensiz üzülme yakinda seni bile istemiyecek
Aslında hocada farkında olalım diye diyor demesi daha iyi sorun etmiyorum sadece çok kalabalıktı her sınıftan veli vardı çocuğunu bekliyordu bianda orda konuya girmesi üzdü kuzu.insallah kuzum.
Tamam abla birazda neler yapabilirim bu konuda araştırayım edeyim inşallah.
Önceden böyle değildi biraz psikolojikmende okul başlamadan önce hep ben orda şunu bunu nasıl yapcam etcem diye stresede girmeye başlamıştı onday kaynaklı da kaygı oluştu sanırım umarım zamanla yener kuzu.
Yok kuzum hocanin kötü niyetle söylediğini asla düşünmedim ben zaten ,soylicek bizde sorcaz zaten durumlarını çünkü merak ediyorum nasıl olduğunu ortam içinde. Orda böyle oldugunu söylemese belki alıştı sorun yok diye umursamicam üzerine dusmucektim şimdi bilgilendirdi iyi oldu.
Demekki zaman gerekiyor ozaman .
Senin eksiğin yok, nisaninda bir eksiği yok kuzum senin gayet ilgili bir anne olduğun çok belli oluyor.
Kuzum yaaaa ne kendini ne nisayi sorgula. Ağladın mi diye sorma. Alışma süreci kolay değil. Hepimiz geçtik o yollardan. Gün içinde yaptıkları oyunları sor,şarkıları sor. Arkadaşlarını sor.
Canımsın
Tamam kuzum öyle yapayım çok dillendirmeyeyim ozaman duygusal boyutunu artık.

Öğretmenin farkedip bilgilendirmesi güzelDemek ilgili bir öğretmen

Çok sevndim yasocum rast gele artık,siz dükkanmı açtınız bu arada.
Tv'de filan görüyorduk hep kasalarla alıyorlar balıkları .
Sağolasın ablacım. Evet, dükkan işine girdik
Aynen ablam, kasalar ile alıyoruz

İnşallah dediğin gibi olur abla dikkat etcem daha fazla üzerine duscem bu konuda artık . Zamanla çözeriz bu sorunu umarım. Çocuğumu biliyorum bişey var hep olan bişey değil çünkü ayrı kalma vs kaygısıni dile getiriyor bundan kaynaklı da olabileceğini düşündüm birazda.
Ay iyi oldu bunlar arada hatalarım oluyor abla benimde çok okumam lazım bu tarz şeyleri kendimide gelistirmem lazım daha çok anladım

Senin bir hatan daha var.Ama özel bir sebebi var mı bilmem.İsteğe bağlı mı bilmem
Kardeş yapmak için geç kalmışsın.
Tek büyüyen çocuklar anneye bağımlı oluyor

Öğretmenin farkedip bilgilendirmesi güzelDemek ilgili bir öğretmen
Evet abla hocanın hakkinda duyduğum hep iyi şeylerdi önceden gonderenlerlede konuştum bir ara aynı hocaya ,bu konuda da bilgilendirmesi çok iyi oldu bizim acimizdan.

Senin bir hatan daha var.Ama özel bir sebebi var mı bilmem.İsteğe bağlı mı bilmem
Abla ben bişey anlatmıştım ya sana ondan sonra bende istememe durumu oldu biraz yani ilerisi için endişeliydim herşey yolunda olsada içimde bir istek kalmadı o bakımdan, çoktan istiyor ben harici herkes. İlerisi için ne olur bakalım hayırlısı diyorum tabi ozamanda Rabbim nasip eder etmez bilemem zaten nisadan öncesi var doktora gidip gelmeler vs. Ama işte oyuzden yani o konudan dolayi diyeyim sana

Tamam canım anladımHakkında hayırlısı
Biz seninle bu konuyu sürekli konuşalımHiç çekinme yaz

Cok sükûr ıyiyim ciceem benim, gül goncam sen nasılsın
Bende iyiyim sağol mutfaktayım oradan ulusa sesleniş yapıyorum malum yemek işi
Sakın telaş yama olurmu düzelir merak etme,bak bizim ufaklık bile 3 yaşında eve gelince hiç bir şey anlatmıyormuş anne babasına.Oda çekimser kalıyormuş okulda oysaki girgin bir çocuk,birde salgından dolayı çocuklar hep evde kaldılar aktifleşemediler bir şekilde.
Sağolasın ablacım. Evet, dükkan işine girdik
Aynen ablam, kasalar ile alıyoruz
Hayırlı uğurlu osun yasom bol kazançlarınız olsun
Yaşadıkalrın çok normal percanım yeni bir ortama giriyor sonuçta gayet normal bunlar.
Nevoşum bu dediğin çocuğun huyuna karakterine görede değişiyor aslında,bak bizimkide tek çocuk öyle bana çok bağımlı olmadı mesela.
Yada annenin aşırı ilgisi fırsat vermemeside bu bağımlılığa neden olabiliyor.

Tamam canım anladımHakkında hayırlısı
Biz seninle bu konuyu sürekli konuşalımHiç çekinme yaz
Sağol ablacimm iyiki varsın ve varsınız valla insan bir bunalıma giriyor ister istemez takıyor

Amoon yerim o minik kuzuyu
Tamam ablacım valla insan rahatlıyor sizden bunları duyunca dün daha kötüydüm benya aglAdim bile

Amoon yerim o minik kuzuyu
Tamam ablacım valla insan rahatlıyor sizden bunları duyunca dün daha kötüydüm benya aglAdim bile
Bizimkde bazen gtmryrcem diyormuş okula bazende heyecanla gidiyor işte.
Ne zaman istersen bixler buradayız zaten elimizden ne geliyorsa seninleyiz.
Hepimiz yaşadık bunları aştık bir şekilde,benim kız yatağını toplamazdı üniversite için kıbrısa gitti 6,5 yıl te başına kaldı.
Aç kalır diyordum herşeyle tek başına mücadele etmesini öğrendi tek kalınca.
Çocuklarımıza kendi başlarına hayat sunmayıda vermek lazım aslında.

Torun doğdu buna nasıl bakacak derken beni mahçup etti açıkcası,yemeği uykusu okadar dikkat ettki gayette başarılı oldu.
Hayatında bebek nedir görmedi üstelik.

Çok sağol ablacim valla iyiki varsiniz .
Maşallah ablacım kızına neguzel her işin üstesinden gelmiş
Okadar dogruki herşeyini ben yaptım mizmizlandi aman sussun dedim yaptım biraz öyle alışınca sonucu bana ağır oldu.
Bundan sonra bende geri çekilecem bazı şeyleri iyi anladım .

Abla birazda çağımız ile alakalı

Evlat canım Bunlar atlatılır.Yeter ki farkında ol
Sanırım biraz daha buyuyecegim bende
Neysem bugünlük bukadar kafanızı sisirmem yeter
Sen nasılsın ablacım ameliyat nezaman diğer aymi

Her zaman buradayız pericim.
17 yaşında evden çıktı 6,5 yıl yoktu,sonrada iş durumları filan çalıştı evlendi gene gurbete gitti.
Yanlışlrımız var elbette hepimiz yaptık onları,yaşadaıklarımız birer ders aslında bizlere.
Abla birazda çağımız ile alakalı
Orası öyle muhakkak,genede anne çocuk ilişkleride oluyor.

Canimsinn ablam
Maşallah tek başına mücadele içinde o yaşta öyle abla yasaya yasaya ogrencez demekki önemli olan sağlıklı şekilde üstesinden gelmek birazda sabırla sanırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…