Hoca halt etmis daha dun 1 bugun 2 nasil taniyoda oyle söylüyor sacma bence
Aslında hocada farkında olalım diye diyor demesi daha iyi sorun etmiyorum sadece çok kalabalıktı her sınıftan veli vardı çocuğunu bekliyordu bianda orda konuya girmesi üzdü kuzu.insallah kuzum.Canim daha cok yeni bir ortama alisiyor ve sensiz üzülme yakinda seni bile istemiyecek
Tamam abla birazda neler yapabilirim bu konuda araştırayım edeyim inşallah.Belki direk söylemesi seni üzmüş çok iyi anlıyorum senide bu konuda.
Yeni bir ortam orası elbette zaman alacak alışması,sen relax ol biraz aktivite olayını hızlandır biraz zaman koyarsan daha aktif olur bence bu durumda.
Önceden böyle değildi biraz psikolojikmende okul başlamadan önce hep ben orda şunu bunu nasıl yapcam etcem diye stresede girmeye başlamıştı onday kaynaklı da kaygı oluştu sanırım umarım zamanla yener kuzu.Canim benim perişim üzme kendini, bencede nisanın durumu gayet normal. Her çocuk aynı değildir, yapısı farklıdır. Yavaş olmasında ne kötülük olabilir mi? Yanlış bir yaklaşım bu. Her çocuğun her ortamda davranışları aynı olamaz ki. Çekinir, utanir, evini özler, seni özler. Topluluk içinde konusmaktan söz almaktan çekinir. Bunlar çok normal. Daha kaç yaşında ki bu çocuklar. Her şeye cevap versr bu sefer çok geveze diyecek. Zamanla açılacak kesinlikle. S3n b8r ortama girdiğinde hemen herkesle konuşup kaynaşıyor musun? Önce bir ortamı gözlemlemiyor musun? Ortamı izler, arkadaşlarını izler. Bu öğretmenlerin formasyonlarini anlayamıyorum bazen ama bir yandan da kötü niyetle söylediğini düşünmüyorum. Nisa için zaman gerekiyor kesinlikle. Bence sende zorlama. Bende ilkokulda hatta lisede bildiğim soruların bile cevabini parmak kaldirip söyleyemezdim çünkü utanırdım.
Senin eksiğin yok, nisaninda bir eksiği yok kuzumsenin gayet ilgili bir anne olduğun çok belli oluyor.
CanımsınKuzum yaaaa ne kendini ne nisayi sorgula. Ağladın mi diye sorma. Alışma süreci kolay değil. Hepimiz geçtik o yollardan. Gün içinde yaptıkları oyunları sor,şarkıları sor. Arkadaşlarını sor.
Öğretmenin farkedip bilgilendirmesi güzelAslında hocada farkında olalım diye diyor demesi daha iyi sorun etmiyorum sadece çok kalabalıktı her sınıftan veli vardı çocuğunu bekliyordu bianda orda konuya girmesi üzdü kuzu.insallah kuzum.
Tamam abla birazda neler yapabilirim bu konuda araştırayım edeyim inşallah.
Önceden böyle değildi biraz psikolojikmende okul başlamadan önce hep ben orda şunu bunu nasıl yapcam etcem diye stresede girmeye başlamıştı onday kaynaklı da kaygı oluştu sanırım umarım zamanla yener kuzu.
Yok kuzum hocanin kötü niyetle söylediğini asla düşünmedim ben zaten ,soylicek bizde sorcaz zaten durumlarını çünkü merak ediyorum nasıl olduğunu ortam içinde. Orda böyle oldugunu söylemese belki alıştı sorun yok diye umursamicam üzerine dusmucektim şimdi bilgilendirdi iyi oldu.
Demekki zaman gerekiyor ozaman .
Canımsın
Tamam kuzum öyle yapayım çok dillendirmeyeyim ozaman duygusal boyutunu artık.
Sağolasın ablacım. Evet, dükkan işine girdikÇok sevndim yasocum rast gele artık,siz dükkanmı açtınız bu arada.
Tv'de filan görüyorduk hep kasalarla alıyorlar balıkları .
İnşallah dediğin gibi olur abla dikkat etcem daha fazla üzerine duscem bu konuda artık . Zamanla çözeriz bu sorunu umarım. Çocuğumu biliyorum bişey var hep olan bişey değil çünkü ayrı kalma vs kaygısıni dile getiriyor bundan kaynaklı da olabileceğini düşündüm birazda.Hiç üzülme canım bu düzelir
Sen evde görevler ver.
Beraber evde etkinlik yapın.Birde her çocuk farklıdır.Bunu kafaya takma
Benim kızlarda yavaştı.Özellikle yemek yerkenŞimdi neredeyse önlerinden alıyorum
Sen öğretmenle sık sık görüş.Nisa'nın üstüne düşme.Bir nevi görmezden geleceksin
Bak bunları bugün görünce aklıma sen geldin
Eki Görüntüle 2917227 Eki Görüntüle 2917228 Eki Görüntüle 2917229 Eki Görüntüle 2917230 Eki Görüntüle 2917231
Senin bir hatan daha var.Ama özel bir sebebi var mı bilmem.İsteğe bağlı mı bilmemİnşallah dediğin gibi olur abla dikkat etcem daha fazla üzerine duscem bu konuda artık . Zamanla çözeriz bu sorunu umarım. Çocuğumu biliyorum bişey var hep olan bişey değil çünkü ayrı kalma vs kaygısıni dile getiriyor bundan kaynaklı da olabileceğini düşündüm birazda.
Ay iyi oldu bunlar arada hatalarım oluyor abla benimde çok okumam lazım bu tarz şeyleri kendimide gelistirmem lazım daha çok anladım
Evet abla hocanın hakkinda duyduğum hep iyi şeylerdi önceden gonderenlerlede konuştum bir ara aynı hocaya ,bu konuda da bilgilendirmesi çok iyi oldu bizim acimizdan.Öğretmenin farkedip bilgilendirmesi güzelDemek ilgili bir öğretmen
Beraber toparlayacaksınızEvet abla hocanın hakkinda duyduğum hep iyi şeylerdi önceden gonderenlerlede konuştum bir ara aynı hocaya ,bu konuda da bilgilendirmesi çok iyi oldu bizim acimizdan.
Abla ben bişey anlatmıştım ya sana ondan sonra bende istememe durumu oldu biraz yani ilerisi için endişeliydim herşey yolunda olsada içimde bir istek kalmadı o bakımdan, çoktan istiyor ben harici herkes. İlerisi için ne olur bakalım hayırlısı diyorum tabi ozamanda Rabbim nasip eder etmez bilemem zaten nisadan öncesi var doktora gidip gelmeler vs. Ama işte oyuzden yani o konudan dolayi diyeyim sanaSenin bir hatan daha var.Ama özel bir sebebi var mı bilmem.İsteğe bağlı mı bilmem
Kardeş yapmak için geç kalmışsın.
Tek büyüyen çocuklar anneye bağımlı oluyor
Tamam canım anladımAbla ben bişey anlatmıştım ya sana ondan sonra bende istememe durumu oldu biraz yani ilerisi için endişeliydim herşey yolunda olsada içimde bir istek kalmadı o bakımdan, çoktan istiyor ben harici herkes. İlerisi için ne olur bakalım hayırlısı diyorum tabi ozamanda Rabbim nasip eder etmez bilemem zaten nisadan öncesi var doktora gidip gelmeler vs. Ama işte oyuzden yani o konudan dolayi diyeyim sana
Bende iyiyim sağol mutfaktayım oradan ulusa sesleniş yapıyorum malum yemek işiCok sükûr ıyiyim ciceem benim, gül goncamsen nasılsın
Sakın telaş yama olurmu düzelir merak etme,bak bizim ufaklık bile 3 yaşında eve gelince hiç bir şey anlatmıyormuş anne babasına.Oda çekimser kalıyormuş okulda oysaki girgin bir çocuk,birde salgından dolayı çocuklar hep evde kaldılar aktifleşemediler bir şekilde.Aslında hocada farkında olalım diye diyor demesi daha iyi sorun etmiyorum sadece çok kalabalıktı her sınıftan veli vardı çocuğunu bekliyordu bianda orda konuya girmesi üzdü kuzu.insallah kuzum.
Tamam abla birazda neler yapabilirim bu konuda araştırayım edeyim inşallah.
Önceden böyle değildi biraz psikolojikmende okul başlamadan önce hep ben orda şunu bunu nasıl yapcam etcem diye stresede girmeye başlamıştı onday kaynaklı da kaygı oluştu sanırım umarım zamanla yener kuzu.
Yok kuzum hocanin kötü niyetle söylediğini asla düşünmedim ben zaten ,soylicek bizde sorcaz zaten durumlarını çünkü merak ediyorum nasıl olduğunu ortam içinde. Orda böyle oldugunu söylemese belki alıştı sorun yok diye umursamicam üzerine dusmucektim şimdi bilgilendirdi iyi oldu.
Demekki zaman gerekiyor ozaman .
Canımsın
Tamam kuzum öyle yapayım çok dillendirmeyeyim ozaman duygusal boyutunu artık.
Hayırlı uğurlu osun yasom bol kazançlarınız olsunSağolasın ablacım. Evet, dükkan işine girdik
Aynen ablam, kasalar ile alıyoruz
Yaşadıkalrın çok normal percanım yeni bir ortama giriyor sonuçta gayet normal bunlar.İnşallah dediğin gibi olur abla dikkat etcem daha fazla üzerine duscem bu konuda artık . Zamanla çözeriz bu sorunu umarım. Çocuğumu biliyorum bişey var hep olan bişey değil çünkü ayrı kalma vs kaygısıni dile getiriyor bundan kaynaklı da olabileceğini düşündüm birazda.
Ay iyi oldu bunlar arada hatalarım oluyor abla benimde çok okumam lazım bu tarz şeyleri kendimide gelistirmem lazım daha çok anladım
Nevoşum bu dediğin çocuğun huyuna karakterine görede değişiyor aslında,bak bizimkide tek çocuk öyle bana çok bağımlı olmadı mesela.Senin bir hatan daha var.Ama özel bir sebebi var mı bilmem.İsteğe bağlı mı bilmem
Kardeş yapmak için geç kalmışsın.
Tek büyüyen çocuklar anneye bağımlı oluyor
Sağol ablacimm iyiki varsın ve varsınızTamam canım anladımHakkında hayırlısı
Biz seninle bu konuyu sürekli konuşalımHiç çekinme yaz
Amoon yerim o minik kuzuyu
Bende iyiyim sağol mutfaktayım oradan ulusa sesleniş yapıyorum malum yemek işi
Sakın telaş yama olurmu düzelir merak etme,bak bizim ufaklık bile 3 yaşında eve gelince hiç bir şey anlatmıyormuş anne babasına.Oda çekimser kalıyormuş okulda oysaki girgin bir çocuk,birde salgından dolayı çocuklar hep evde kaldılar aktifleşemediler bir şekilde.
Hayırlı uğurlu osun yasom bol kazançlarınız olsun
Yaşadıkalrın çok normal percanım yeni bir ortama giriyor sonuçta gayet normal bunlar.
Nevoşum bu dediğin çocuğun huyuna karakterine görede değişiyor aslında,bak bizimkide tek çocuk öyle bana çok bağımlı olmadı mesela.
Yada annenin aşırı ilgisi fırsat vermemeside bu bağımlılığa neden olabiliyor.
Bizimkde bazen gtmryrcem diyormuş okula bazende heyecanla gidiyor işte.Amoon yerim o minik kuzuyu
Tamam ablacım valla insan rahatlıyor sizden bunları duyunca dün daha kötüydüm benya aglAdim bile
Çok sağol ablacim valla iyiki varsinizBizimkde bazen gtmryrcem diyormuş okula bazende heyecanla gidiyor işte.
Ne zaman istersen bixler buradayız zaten elimizden ne geliyorsa seninleyiz.
Hepimiz yaşadık bunları aştık bir şekilde,benim kız yatağını toplamazdı üniversite için kıbrısa gitti 6,5 yıl te başına kaldı.
Aç kalır diyordum herşeyle tek başına mücadele etmesini öğrendi tek kalınca.
Çocuklarımıza kendi başlarına hayat sunmayıda vermek lazım aslında.
Torun doğdu buna nasıl bakacak derken beni mahçup etti açıkcası,yemeği uykusu okadar dikkat ettki gayette başarılı oldu.
Hayatında bebek nedir görmedi üstelik.
Abla birazda çağımız ile alakalıNevoşum bu dediğin çocuğun huyuna karakterine görede değişiyor aslında,bak bizimkide tek çocuk öyle bana çok bağımlı olmadı mesela.
Yada annenin aşırı ilgisi fırsat vermemeside bu bağımlılığa neden olabiliyor.
Evlat canımSağol ablacimm iyiki varsın ve varsınızvalla insan bir bunalıma giriyor ister istemez takıyor
Sanırım biraz daha buyuyecegim bendeEvlat canımBunlar atlatılır.Yeter ki farkında ol
Her zaman buradayız pericim.Çok sağol ablacim valla iyiki varsiniz.
Maşallah ablacım kızına neguzel her işin üstesinden gelmiş
Okadar dogruki herşeyini ben yaptım mizmizlandi aman sussun dedim yaptım biraz öyle alışınca sonucu bana ağır oldu.
Bundan sonra bende geri çekilecem bazı şeyleri iyi anladım .
Orası öyle muhakkak,genede anne çocuk ilişkleride oluyor.Abla birazda çağımız ile alakalı
Canimsinn ablamHer zaman buradayız pericim.
17 yaşında evden çıktı 6,5 yıl yoktu,sonrada iş durumları filan çalıştı evlendi gene gurbete gitti.
Yanlışlrımız var elbette hepimiz yaptık onları,yaşadaıklarımız birer ders aslında bizlere.
Orası öyle muhakkak,genede anne çocuk ilişkleride oluyor.
Sen mükemmel bir annesinCanimsinn ablam
Maşallah tek başına mücadele içinde o yaştaöyle abla yasaya yasaya ogrencez demekki önemli olan sağlıklı şekilde üstesinden gelmek birazda sabırla sanırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?