• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
İyi insanlarla karşılaştım🤗Çoğu hayatıma dokundu.Ama yok yaralayan oldu😏
Mesela 10 yıl aynı binada oturdum.Kiracı olduğum için selam bile vermediler. Bunu bizzat birinin ağzından duydum🤔
Gidici gözle bakıyorlarmış.
Hiç ihtiyacım olmadı.Ama insan üzülüyor🤷🏻‍♀️
Tabi bu il olarak genelleme yapılmaz.Belki buradada vardır😄
Buraya geldik.Binamızdakiler bize selam veriyor,şaşırıyorduk😄
Allah'ım Allah'ım :eek:gidiciler diye insan da mı olmayak :işsiz:

Önce bir şans ver,tanımaya çalış.Beğenmezsen görüşme değil mi🤷🏻‍♀️Adımı bile bilmiyorlardı😄
Nasipsizler iyice kinlendim. :sopa:
Durumlarda bir Antepli arkadaş var güzel güzel konuşuyor hasret gideriyorum bir yandan burada nevrestemi uzenlere şahit oluyorum. :KK57: deli duygular sardı beni

Nasipsizler iyice kinlendim. :sopa:
Durumlarda bir Antepli arkadaş var güzel güzel konuşuyor hasret gideriyorum bir yandan burada nevrestemi uzenlere şahit oluyorum. :KK57: deli duygular sardı beni
Ama çok sevdiğim arladaşlarımda oldu😄Abla benim çevrem çoktu.Komşuda neymiş😄
Tanımayan yoktu beni😄
1 arkadaşım var.Hala çok samimiyiz.Daraldığımız zaman hemen birbirimizi arıyoruz🤗
Dualar ettiler yıllarca tayinim çıkmasın diye🤣Doğuma giren,haca giden herkese adımı veriyorlardı🤣
Güzel şehir ben seviyorum😍

Ama çok sevdiğim arladaşlarımda oldu😄Abla benim çevrem çoktu.Komşuda neymiş😄
Tanımayan yoktu beni😄
1 arkadaşım var.Hala çok samimiyiz.Daraldığımız,zaman hemen birbirimizi arıyoruz🤗
Dualar ettiler yıllarca tayinim çıkmasın diye🤣Doğuma giren,haca giden herkese adımı veriyorlardı🤣
Güzel şehir ben seviyorum😍
Oh be nihayet birileri çıktı da rahatladım anam o neydi gi :KK54:

1 saat önce yolda kaydım
Asfalta dğştüm baya yarıldı bacağım :KK43:
Neyseki alnımı kurtardım :KK43:
İşin garip yanı herkes izledi
Küçük bir kız abla yardım edeym sana dedi...
İnsanlık ölmüş
Çok geçmiş olsun canım, rabbim beterinden korusun ınş 🤲 dikkat et kendine 💜🍒

Allah o komşuları bildiği gibi yapsın...kendileri gibi komşuları olsun :KK5:
Amin inşaallah😄
Abla bu sadece benim başıma gelmedi.Çok fazla birlikte tayin gittiğimiz arkadaşlar vardı.Onların binalarıda öyleydi.Biri kafayı yedi rapor aldı,erken tayin istedi.O derece yani🤣

Amin inşaallah😄
Abla bu sadece benim başıma gelmedi.Çok fazla birlikte tayin gittiğimiz arkadaşlar vardı.Onların binalarıda öyleydi.Biri kafayı yefi rapor aldı,erken tayin istedi.O derece yani🤣
Geliyor gelmekte olan:sinirli:... Nevrestem yok bacım ben dayanamicim daha fazla demek diğer dışarılılara da yapmışlar genetikleriyle oynanmış bunların...aklım almıyor. :KK57: başımı öne eğdiler ya gidince hesap verecekler...:işsiz:

Geliyor gelmekte olan:sinirli:... Nevrestem yok bacım ben dayanamicim daha fazla demek diğer dışarılara da yapmışlar genetikleriyle oynanmış bunların...aklım almıyor. :KK57: başımı öne eğdiler ya gidince hesap verecekler...:işsiz:
Artık insanlar hep böyle abla🤷🏻‍♀️

Back