İncirlerinin ve yanağinin tadına bakamadım ona yanarımHımmm iyi anlamana sevindim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İncirlerinin ve yanağinin tadına bakamadım ona yanarımHımmm iyi anlamana sevindim
Yok canım,meşgulsün diye bir süredir yapmadimGayet iyiyim çok şükür. İnşallah bir gün bir yerde karşılaşırız. İnşallah Antalya sana sonsuz huzur verirJenna16 bebekim
Etiketlemekten yoruldun di mi tatlimm..napsam hakkını ödeyemem .
Nasılsın kuzum sağlık durumun iyicedir inşallah. Ben iyiyim yani iyi diyorum iyi olmam lazım...biraz yordu beni ev işleri ama geçecek. Sanki çok yakın bir komşumdan ayrılmış da gelmiş gibi hissediyorum aklıma düştüğün zaman.
Keske gelseydin ablaİncirlerinin ve yanağinin tadına bakamadım ona yanarım
Ah be kuzu,gecmis olsun Banyoda falan mı düştünKaydım
Hayr yolda asfalttaAh be kuzu,gecmis olsun Banyoda falan mı düştün
Ya görünmez kaza işte. Neyse alnını korumuşsun diye sevinelim en azından. Islak mıydı yerler? Allah beterinden korusun. Mikrop kaptırma açık yaraya dikkat et .. antibiyotikli merhem sür....Tşk edermm kraliçem
Biraz canm yanıo
Hay Allah yaa ,kiyamam canımHayr yolda asfaltta
Tşk ederm jennam
Evet abla su patlamş bi yerde dikkat ede ede yürüdüm ama tak düştümYa görünmez kaza işte. Neyse alnını korumuşsun diye sevinelim en azından. Islak mıydı yerler? Allah beterinden korusun. Mikrop kaptırma açık yaraya dikkat et .. antibiyotikli merhem sür....
Bursa'yi çok seviyorum fırsat bulduğumda gelirim. Hiç belli olmaz sen de Antalya'ya gelirsin haber et olur mu?Yok canım,meşgulsün diye bir süredir yapmadimGayet iyiyim çok şükür. İnşallah bir gün bir yerde karşılaşırız. İnşallah Antalya sana sonsuz huzur verir
Merhaba jennem
Salı Pazarına da gidemedikHer zaman beklerim canım,insallahBursa'yi çok seviyorum fırsat bulduğumda gelirim. Hiç belli olmaz sen de Antalya'ya gelirsin haber et olur mu?
Merhaba canım,nasılsın ?Merhaba jennem
İyiyim canım çok şükür sen nasılsınMerhaba canım,nasılsın ?
Cuma belki yaparım ya da cumartesiAman yap sen sonra eklersin ozaman
Aslinda yap koy nebekliyosun
Ben de iyiyim canım,çok şükürİyiyim canım çok şükür sen nasılsın
Haftaya Salı ya da çarşamba bitiyorDaha zaman bol yaaa' yaparlar. Ay sonuna kadar değil miydi? Genelde öyle oluyor ya.
Cuma belki yaparım ya da cumartesi
Yarın anneme gideceğimCuma yetiştirebilirsem inşaallah
Şimdiden kolay gelsin aşkomYarın anneme gideceğimCuma yetiştirebilirsem inşaallah
Çocuklar gelince hazır olur