• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Jenna16 Jenna16Jenna16 hesabı doğrulanmış üye. bebekim :KK60: :KK200:
Etiketlemekten yoruldun di mi tatlimm..napsam hakkını ödeyemem . :oops:
Nasılsın kuzum sağlık durumun iyicedir inşallah. Ben iyiyim yani iyi diyorum iyi olmam lazım...biraz yordu beni ev işleri ama geçecek. Sanki çok yakın bir komşumdan ayrılmış da gelmiş gibi hissediyorum aklıma düştüğün zaman. :KK14:
Yok canım,meşgulsün diye bir süredir yapmadim🥰Gayet iyiyim çok şükür. İnşallah bir gün bir yerde karşılaşırız. İnşallah Antalya sana sonsuz huzur verir :KK60: :KK74:

Tşk edermm kraliçem
Biraz canm yanıo :KK43:
Ya görünmez kaza işte. Neyse alnını korumuşsun diye sevinelim en azından. Islak mıydı yerler? Allah beterinden korusun. Mikrop kaptırma açık yaraya dikkat et .. antibiyotikli merhem sür....

Ya görünmez kaza işte. Neyse alnını korumuşsun diye sevinelim en azından. Islak mıydı yerler? Allah beterinden korusun. Mikrop kaptırma açık yaraya dikkat et .. antibiyotikli merhem sür....
Evet abla su patlamş bi yerde dikkat ede ede yürüdüm ama tak düştüm
Betadin sürdüm şimdi sonra merhem süreem

Yok canım,meşgulsün diye bir süredir yapmadim🥰Gayet iyiyim çok şükür. İnşallah bir gün bir yerde karşılaşırız. İnşallah Antalya sana sonsuz huzur verir :KK60: :KK74:
Bursa'yi çok seviyorum fırsat bulduğumda gelirim. Hiç belli olmaz sen de Antalya'ya gelirsin haber et olur mu? :KK68:

Back