• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Evet canım domates,biber kuruttum.Bu yıl patlıcan yapmadım. Geçen yıldan 2 bağ var.
Antep patlıcanı bulamıyorum.Diğerinin olmasını sevemedik😁
Biberi daha çok seviyoruz.Ondan biber kuruttum.
Acı biber,kavurmalıkta kuruttum🤗
Bir tek buzluğa köz patlıcan ve biraz karnıyarık yapıp koyacağım.İçlerinide koyup dolaba koyacağım.2-3 yemeklik🤗
Ellerine sağlık aşkom :KK60:

Iyiyim ablacim sen nasilsin göremedim seni uzun zaman oldu :KK19:
Ama ama bana neden vuruyosunki:KK23:

Teşekkür ederim ablacim oglan hastanınca kızda da hemen görünüyor sanki ikizler🤪
Denk gelemedik hiç bu aralar sen incir toplama işine gidiyorsun yada ben olmuyorum,bende iyyim ne olsun :KK200: :KK200:
Sen demedinmi gençler diye nevoya sjksjksjk :KK53::KK53:
Eve girp girdimi diğerlerinede geçiyor hep.

Evet canım domates,biber kuruttum.Bu yıl patlıcan yapmadım. Geçen yıldan 2 bağ var.
Antep patlıcanı bulamıyorum.Diğerinin olmasını sevemedik😁
Biberi daha çok seviyoruz.Ondan biber kuruttum.
Acı biber,kavurmalıkta kuruttum🤗
Bir tek buzluğa köz patlıcan ve biraz karnıyarık yapıp koyacağım.İçlerinide koyup dolaba koyacağım.2-3 yemeklik🤗
Üfffffff neler var neler ellerine sağlık olsun :KK200:

Varmı şark görevi aman olmasın ya yeni geldiniz daha .
Abla aslında biz 2 şark yaptık sayılır.Ama bir söylenti var.Elazığ şark sayılmayacak🤷🏻‍♀️
2009 da çıktık şarktan.Geçen yıl 2006 yılında çıkanları şarka yolladılar.2002den hızlıca geçtiler🤔
Çıkmaz ama ihtimalde var🤷🏻‍♀️
Çıkarsa ben gitmem herhalde🤷🏻‍♀️

Abla aslında biz 2 şark yaptık sayılır.Ama bir söylenti var.Elazığ şark sayılmayacak🤷🏻‍♀️
2009 da çıktık şarktan.Geçen yıl 2006 yılında çıkanları şarka yolladılar.2002den hızlıca geçtiler🤔
Çıkmaz ama ihtimalde var🤷🏻‍♀️
Çıkarsa ben gitmem herhalde🤷🏻‍♀️
Elazığ bizdede şark sayılmıyordu,inşallah çıkmaz nevoş taşınmak zor zaten bide çocukların okulları filan var.
Kaç sene şark olursa.

Elazığ bizdede şark sayılmıyordu,inşallah çıkmaz nevoş taşınmak zor zaten bide çocukların okulları filan var.
Kaç sene şark olursa.
Bizde hala şark abla🤗Ama bu farklı bir şey😏Hakkari,şırnak,mardin,diyarbakır falan listede🤷🏻‍♀️
2 veya 4 yıl abla🤷🏻‍♀️Bölge bölge değişiyor.
Kızların seneye son yılı sınava girecekler😏Oğlanda 7 olacak lgs ye az kalıyor.
Nasip artık🤗

Bizde hala şark abla🤗Ama bu farklı bir şey😏Hakkari,şırnak,mardin,diyarbakır falan listede🤷🏻‍♀️
2 veya 4 yıl abla🤷🏻‍♀️Bölge bölge değişiyor.
Kızların seneye son yılı sınava girecekler😏Oğlanda 7 olacak lgs ye az kalıyor.
Nasip artık🤗
Hakkınızda hayırlısı olsun artık nevoş,gitme durumu olursa imkanın varsa sen gitme bence birde okul durumu var tabi.
Bumeslekler böyle işte görev nerdeyse sen oradasın.

Hakkınızda hayırlısı olsun artık nevoş,gitme durumu olursa imkanın varsa sen gitme bence birde okul durumu var tabi.
Bumeslekler böyle işte görev nerdeyse sen oradasın.
24 yıl dışarıda kaldık.Artık yeter🤷🏻‍♀️
Gitmemeye çalışacağım.Umarım eşimde gitmek zorunda kalmaz🤗

Back