- 20 Mart 2008
- 141.603
- 213.142
- 1.423
- 60
Sağol nevoşum bina eskidi artık yağmur yağınca odalar fena oluyordu kabarıyordu hep.Hayırlı olsun ablacım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sağol nevoşum bina eskidi artık yağmur yağınca odalar fena oluyordu kabarıyordu hep.Hayırlı olsun ablacım
Kışın bayağı faydası olurSağol nevoşum bina eskidi artık yağmur yağınca odalar fena oluyordu kabarıyordu hep.
Aynen gerçi bizim ev çok sıcak oluyor cam bile açıyoruz yani,sıkıntı yağmur yağınca duvarlar küfleniyor su alıyor bina dışardan.Kışın bayağı faydası olur
Merkezi sistem olunca çok sıcak oluyorAynen gerçi bizim ev çok sıcak oluyor cam bile açıyoruz yani,sıkıntı yağmur yağınca duvarlar küfleniyor su alıyor bina dışardan.
Bzde öyle değil 84 blok var dağıtıcılar var biz yanarken 2 .kattaki komşu üşüyor mesela,yada başka binalardaklerde üşüyor yada donuyor değişik bizdeki ..Merkezi sistem olunca çok sıcak oluyor
Belki ileride bireysel olur.Ön hazırlık olmuş olur
Oda değişikmişHerkes ısınır inşaaallahBzde öyle değil 84 blok var dağıtıcılar var biz yanarken 2 .kattaki komşu üşüyor mesela,yada başka binalardaklerde üşüyor yada donuyor değişik bizdeki ..
Bireysel olma durumu yok bizde..
Ben ben benGençler ve daima genç kalanlar nabersiniz
Sana dedim zatenBen ben ben
İyiyim Canikom sen nasılsın
İdare ediyoruz, ya sen?Gençler ve daima genç kalanlar nabersiniz
Tabi canım benden başka var mıSana dedim zaten
Bizden baska gencmi var
Iyi olmana sevindim canikom bende iyiyim kahve yaptim yorgunlugum gecsin
Bende idare ediyorum hunimi taktim şuandaİdare ediyoruz, ya sen?
İyi olmasına sevindimalsem iyiymiş.Bu hafta çok yoğun olduğu için fırsatı olmamış
Teşekkür ederim canikomTabi canım benden başka var mı
Afiyet olsun
Aa geçmiş olsun canım bünyesi çok hassas galibaBende idare ediyorum hunimi taktim şuanda
Eylul hasta gitcez doktora ates yok ama bogazlari sismis
Sorm sicak ama esiyoda beeEylül 14 oldu, hâla mı sıcak olur ya
Aynen hala çok sıcakEylül 14 oldu, hâla mı sıcak olur ya
Sagol canım evet hemen hastalaniyorAa geçmiş olsun canım bünyesi çok hassas galiba