- 8 Haziran 2013
- 57.110
- 151.659
- 898
Kış sebzeleri yeter diye almadım vallaDaha çok var.Kışın lazım olur
İnşaallah istediğiniz yer gelir
Bizimde ikinci şark gelirse yanarız
İnşaallah canım
İkinci şarktan bizde korkuyoruz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kış sebzeleri yeter diye almadım vallaDaha çok var.Kışın lazım olur
İnşaallah istediğiniz yer gelir
Bizimde ikinci şark gelirse yanarız
Bencede yeter artık bide emekliliğini oldumu süper our o zaman.24 yıl dışarıda kaldık.Artık yeter
Gitmemeye çalışacağım.Umarım eşimde gitmek zorunda kalmaz
Şuanda şark görevi sizinde demi,bizde 1şark gördük ben gitmemiştim o zman ohal vardı.Kış sebzeleri yeter diye almadım valla
İnşaallah canım
Evet şark görevindeyiz abla. Son yıla girdik.Şuanda şark görevi sizinde demi,bizde 1şark gördük ben gitmemiştim o zman ohal vardı.
Seneye tayin olayı var şimdi hayırlısı olsun artık inşallah istediğiniz bir yer çıkar mavişim.Evet şark görevindeyiz abla. Son yıla girdik.
İnşaallah ablacım. SağolasınSeneye tayin olayı var şimdi hayırlısı olsun artık inşallah istediğiniz bir yer çıkar mavişim.
Oda doğruKış sebzeleri yeter diye almadım valla
İnşaallah canım
Zordur bilirim kolay değildir onun gerginliği bile yetiyor.İnşaallah ablacım. Sağolasın
Çocuklar büyüyor. İnşallah gitmeyiz ya doğuya gel, tekrar batıya sonra tekrar doğu. Kolay değilOda doğru
İkinci şark size daha vurmaz
Geçen yıl 2003-2006 arasında şarktsn çıkanlar gitti.
Bu yıl ne olur bilinmez.Size 8-10 yıl sonra sıra gelir.
Abla emekliliği doldu.Ama maaş yarıya düşüyor.Yeni ev aldık.Çocuklar daha küçük,tam masraf zamanıBencede yeter artık bide emekliliğini oldumu süper our o zaman.
İnşallah gitmez kalır orada.
Aynen öyle abla. Belirsizlik bile yetiyor. Neresi çıkacak, nasıl olacak taşınma telaşı, ev bulmak falan. Uzaktan zor oluyorZordur bilirim kolay değildir onun gerginliği bile yetiyor.
Bizim arkadaşlar hep öyle yaptıŞarktan şarka ya da şarktan batıya gidip 3 yıl kalıp gönüllü şarka gittiler.Çocuklar küçükken bitsin dediler.Çocuklar büyüyor. İnşallah gitmeyiz ya doğuya gel, tekrar batıya sonra tekrar doğu. Kolay değil
Eşim diyor bazen şarktan şarka gidelim. İleride gelmek zorunda kalmayız diye
İnşaallah değişmezBizim arkadaşlar hep öyle yaptıŞarktan şarka ya da şarktan batıya gidip 3 yıl kalıp gönüllü şarka gittiler.Çocuklar küçükken bitsin dediler.
Biz 9 yıl Elazığ'da kaldık.Aslında o 2 şark sayılıyordu.Umarım değişmez
İnşaallah canımİnşaallah değişmez
Birde çocuklsrın okul drumlarıda var oda en büyük etken zaten iyi bir okul bulunmacakmı diye,yni bir yer görev ev filan derken yerleşiyorsun işte.Aynen öyle abla. Belirsizlik bile yetiyor. Neresi çıkacak, nasıl olacak taşınma telaşı, ev bulmak falan. Uzaktan zor oluyor
Uff oldum habibiim virüs çekti canımHayrol ne oldu ne kaçırdım
Çok şükür nevoşum burnum sızlıyor çok sinir bozucuBugün nasılsın
Çok geçmiş olsun filizko, hemen geçer ınşBende idare ediyorum hunimi taktim şuanda
Eylul hasta gitcez doktora ates yok ama bogazlari sismis
Sagol canimyaÇok geçmiş olsun filizko, hemen geçer ınş