- 28 Haziran 2011
- 61.308
- 154.008
- 898
Burnum çok rahatsız ediyor kuzu, buna şükürSagol canimya
Sen nasil oldun
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Burnum çok rahatsız ediyor kuzu, buna şükürSagol canimya
Sen nasil oldun
Gecicek insallah canim Rabbim şifa versin herkeseBurnum çok rahatsız ediyor kuzu, buna şükür
Allah razı olsun kuzum, rabbim kimseyi sınamasın hastaliklarla dünya gözümüzde yok sağlık olmayıncaGecicek insallah canim Rabbim şifa versin herkese
Oda geçer inşaallahÇok şükür nevoşum burnum sızlıyor çok sinir bozucu
Inş nevoşumOda geçer inşaallah
Şimdi yazacaktım,Aleykumselam aşkomİyiymiş değil mi ?Jenna16 aşkom alsem'in hepinize selamı var
İyiymiş aşkomÇok yoğunmuş,vakit olmadığı için gelmiyormuşŞimdi yazacaktım,Aleykumselam aşkomİyiymiş değil mi ?
Sorduğun için sağol aşkom iyi olsun da yeter zatenİyiymiş aşkomÇok yoğunmuş,vakit olmadığı için gelmiyormuş
Neden kiOğlana covit testi yaptilar
Aynen aşkomSorduğun için sağol aşkom iyi olsun da yeter zaten
HayırdırOğlana covit testi yaptilar
Neden ki
2gundur bogazlari ağriyordu eylulü getirince onuda getirdim 10gun rapor verdi hasta diye bide covit testi yaptilar hastaneden kaciyorduHayırdır
İnsallah yoktur hemşom2gundur bogazlari ağriyordu eylulü getirince onuda getirdim 10gun rapor verdi hasta diye bide covit testi yaptilar hastaneden kaciyordu
Okuldan almış olabilirBelki Eylül'de ondan hasta2gundur bogazlari ağriyordu eylulü getirince onuda getirdim 10gun rapor verdi hasta diye bide covit testi yaptilar hastaneden kaciyordu
Insallah hemsomİnsallah yoktur hemşom
Onla kaldigi icin hasta evetOkuldan almış olabilirBelki Eylül'de ondan hasta