- 29 Ekim 2012
- 22.784
- 58.035
- 798
- 36
Ne vuruyon be
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne vuruyon be
Evet en kısa zamanda yükleyecegimHanımlar hayırlı akşamlar tariflerinizi yapacak mısınız
@Margaret Hale
@Kukrim
@Jou
@MssPARE
@Dahliadivin
N N E S L i
@pearlshine
@Amanita
@sweetgirlcandy
@Meryeemmm_
Blue_Peri
Nevreste
Akşam yatmak bilmez sabah kalkmak bilmezGünaydın cancağzım
Yemeklerim bile pişti ablam
Günaydın
Benim bu sözü söylemeye meyletmem bile annemin bağrışmasına sebep olurdu. Ondan direkt yataktan çıkardım
Günaydın cancağzım
Yemeklerim bile pişti ablam
Günaydın
Benim bu sözü söylemeye meyletmem bile annemin bağrışmasına sebep olurdu. Ondan direkt yataktan çıkardım
Ne vuruyon be
Selam bebemtooselamlarrrr
BekliyorumEvet en kısa zamanda yükleyecegim
Selam gazocuselamlarrrr
Canım gül goncam allah razı olsun, çok şükür iyiyim ufak tefek birşeyler oluyor ya geçer gider onlar rabbim beterinden korusun ınş cümlemizi çiçeem sen nasılsınASSOSyal nasıl oldun ❤
Beni çıtır buldu çiçeem ama her kuşun eti yenmez allah razı olsun çiçeem ediyorum çok şükür sende dikkat et koru kendini inşGözüne kestirdiğini benşmsin diyor artık:))
Geçecek çicemmm sen kendine iyi bak yeter ki olurmu
Sen gibi çıtırı bulmuş tabi,başarılı olmayacak elbette geçecek bu günlerde çicemmm sen iyi ol yeter kiBeni çıtır buldu çiçeem ama her kuşun eti yenmez allah razı olsun çiçeem ediyorum çok şükür sende dikkat et koru kendini inş
Çok şükür iyiyimCanım gül goncam allah razı olsun, çok şükür iyiyim ufak tefek birşeyler oluyor ya geçer gider onlar rabbim beterinden korusun ınş cümlemizi çiçeem sen nasılsın
can can canSen gibi çıtırı bulmuş tabi,başarılı olmayacak elbette geçecek bu günlerde çicemmm sen iyi ol yeter ki
Rabbim korusun ınş çiçeemÇok şükür iyiyim
can can can
Bugün nasılsınHayırlı sağlıklı günler CANlar
Hayırlı olsun ablacımBinamız mantolama oluyor klimacılar geldi 2 tane klimayı söktüler şimdi,yen perdelerde boydan yere yapıştı onuda alıp götürdü perdeci boyu kısalacak bakalım ..