- 25 Temmuz 2013
- 8.102
- 17.425
- 448
Ben olmamisin dedim iyi o zaman hafifOldum iki tane sinovac ciceem
Atlatırsın inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben olmamisin dedim iyi o zaman hafifOldum iki tane sinovac ciceem
Covid oldun bağışıklığın yükselmiştirKarantina 20 gün müNevoş yaaaaa seni yerim bak iyi olur inş
Ins çiçeem, ben iyiyim yinede cok şükür akrabalarıma gore rabbim beterinden korusun ınş, hepimizi korusun ınşBen olmamisin dedim iyi o zaman hafif
Atlatırsın inşallah
Yaa çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin inşallah canım dikkat edinCanım benim allah razı olsun, evet kacarken doluya tutulduk tüm sülaleme dua et lütfen
Evet canim kazen kilitlicekE Elif_Eylul takımlar kapandı mı
Neden filizEvet canim kazen kilitlicek
Hadi yaHiç mi olmayacakEvet canim kazen kilitlicek
Ablacim takimlarda üye sıkıntısı var gelen durmuyor gidiyor oyuzden sebahar kapatma kararini önerdi herkeste kabul ettiNeden filiz
Bahar yorulmuş canim bide uye olmamasi takimlari etkiliyorHadi yaHiç mi olmayacak
AnladımAblacim takimlarda üye sıkıntısı var gelen durmuyor gidiyor oyuzden sebahar kapatma kararini önerdi herkeste kabul etti
Hayırlısı olsun canım demek herkes artık zayıfBahar yorulmuş canim bide uye olmamasi takimlari etkiliyor
Ayyy hiç gülcegim yoktuHayırlısı olsun canım demek herkes artık zayıf
Ben mesela hiç ihtiyacım yokAyyy hiç gülcegim yoktu
Allah seni napmasinBen mesela hiç ihtiyacım yok
Sizin yeni konuyu gördüm.Oradan rakip ile okayı az çok anladım
Siz yine devam edersiniz sıkıntı yokKendi aranızda yarışınAllah seni napmasin
Aynen canimya öyle olcakSiz yine devam edersiniz sıkıntı yokKendi aranızda yarışın
Ay yok ablaya hiç elimi bile değmedimBlue_Peri konu açıldı mı
Allah kolaylık versinAy yok ablaya hiç elimi bile değmedim
Biryandan da nisaya ödev yaptırıyorum