Amin cancağızım, hepimizi inşallahRabbim daha da iyi etsin cancağzım
Ahyaa basınız sağolsun kuzum çok üzüldüm ya küçücükhastamiydi kuzum
Başınız sağolsun kuzum, kiyamam
Sağol canım benim
Yaptı valla sağolsun
Başınız sağolsun
Başınız sağ olsun
Başınız sağolsun canım benim, rabbim sabir versin inş hepinize
Başınız sağ olsun
Başınız sağ olsun canım
YaaEvet hastaydı
Cok tşk ederim herkese
Allah annesine sabır versin..
Bu süreçte bir cenazem daha oldu 8 aylık bebek.. En yakn arkadaşmn kızı.. Coronadan vefat etti..
Aşının önemini bir kez daha anlamıştır herkes inşallah.. En baştada o cok bilmil babası.. Ki babasından bulaşmış zaten
ASSOSyal kuzum cok geçmiş olsn.. Hafif atlatırsın inşallah
Başınız sağ olsun canım. Rabbim ailesine sabır versinEşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..
Böyle hiç giresim gelmedi
Çok geçmiş olsun canım yaSelam canım kızlar, covid pozitifim
Çok acı bir kayıp olmuş.Evet hastaydı
Cok tşk ederim herkese
Bu süreçte bir cenazem daha oldu 8 aylık bebek.. En yakn arkadaşmn kızı.. Coronadan vefat etti..
Aşının önemini bir kez daha anlamıştır herkes inşallah.. En baştada o cok bilmil babası.. Ki babasından bulaşmış zaten
Rabbim sabır versinEvet hastaydı
Cok tşk ederim herkese
Sorma hemsom, herkes rehavete kapıldı. Bizimkilerde kapıldı ama içime doğmuştu benim. Defi m biz toplaniyoruz ama hastalık bulaşacak, öylede oldu herkes pozitifTam aşure olmuş
Allah razı olsun çiçeem, geçecek inşAy geçmiş olsun sosalim
Inş hemsom allah razı olsun, akrabalarım kötü durumda ben iyi olsam nolacakAllah sifa versin hemşom,kolay atlatırsın insallah
O biontech olmuştu bilmiyorum alakası var mı çiçeemEşğnde evde olaak tabi temaslı olaraktan,demekki bünyeylede alakalı bir durum .
Ben iyiyim nevoşum ama akrabalarım kötü uzgunumHafif şekilde atlatırsın inşaallah
Bitki çayı falan iç
Allah razı olsun bitanem, ınş olacağızÇok geçmiş olsunlim biran önce iyi ol
Ah kuzum öyle zor ki bu süreç çok zorEvet hastaydı
Cok tşk ederim herkese
Herkes hafif atlatır inşallah hemşom,olacağı da vardı herhaldeSorma hemsom, herkes rehavete kapıldı. Bizimkilerde kapıldı ama içime doğmuştu benim. Defi m biz toplaniyoruz ama hastalık bulaşacak, öylede oldu herkes pozitif
Onlar da bir an önce düzelir inşallah hemsomInş hemsom allah razı olsun, akrabalarım kötü durumda ben iyi olsam nolacak
Ben iyiyim nevoşum ama akrabalarım kötü uzgunumınş geçer, zencefil iciyorum şu
Allah şifa versin ya bir bitmedi gitti bu virüs
Takımlar kapaniyor hepsi hemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?