- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Geliyor geliyor havalı geliyor güzelliği dillere destan bakın kukrimm ile jennaa geliyorrrAyyyy hadi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Geliyor geliyor havalı geliyor güzelliği dillere destan bakın kukrimm ile jennaa geliyorrrAyyyy hadi
Süperiz beeeeGeliyor geliyor havalı geliyor güzelliği dillere destan bakın kukrimm ile jennaa geliyorrr
Eşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..Ay lav yu tuuuumerak ettim kuzum
alev alevvvvbana özel catlayin
Ahyaa basınız sağolsun kuzum çok üzüldüm ya küçücük hastamiydi kuzumEşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..
Böyle hiç giresim gelmedi
Başınız sağolsun kuzum, kiyamamEşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..
Sağol canım benimAfiyetler olsun ablacım
Yaptı valla sağolsunYapmış prenses ahretliğim Kukrim
Başınız sağolsunEşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..
Başınız sağ olsunEşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..
Başınız sağolsun canım benim, rabbim sabir versin inş hepinizeEşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..
CancağzımSana da günaydın cancağızım
Nasılsın cancağızım?Cancağzım
Aaaaa gecmis olsun canimSelam canım kızlar, covid pozitifim
Sağol filizkom, allah razı olsunAaaaa gecmis olsun canim
Hiç bahsetmedinSelam canım kızlar, covid pozitifim
Pazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyo herkes pozitif topluluğa girmemek lazım hâlâHiç bahsetmedin
Hay Allah ya,düğün mü hemsom ?Pazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyo herkes pozitif topluluğa girmemek lazım hâlâ
Selam canım kızlar, covid pozitifim
Çok geçmiş olsun çicemm hemencecik atlatıp geçirirsin inşallah,eşin nasıl peki ondada varmı.Pazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyo herkes pozitif topluluğa girmemek lazım hâlâ