Başınız sağ olsunEşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..
Böyle hiç giresim gelmedi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Başınız sağ olsunEşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..
Allah razi olsun hemşom, gececek inş kendim istedim kendim buldum gül gibi sararıp soldumGeçmiş olsun hemşom ASSOSyal kolayca geçer inşallah
Geçmiş olsun canımCovid olmuşsundur.İnşaallah hafif geçerPazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyo herkes pozitif topluluğa girmemek lazım hâlâ
Yok hemsom ya aşure yaptık aile arasında bu kadar cahillik olur işte a dan z ye herkes pozitifHay Allah ya,düğün mü hemsom ?
Allah razı olsun ciceemm, eşimde yok o sağlam cıktı. Erkek kuzenimede bulasmamis enteresan ,aynı ortamdaydık halbukiÇok geçmiş olsun çicemm hemencecik atlatıp geçirirsin inşallah,eşin nasıl peki ondada varmı.
Tam aşure olmuşYok hemsom ya aşure yaptık aile arasında bu kadar cahillik olur işte a dan z ye herkes pozitif
Ay geçmiş olsun sosalimSelam canım kızlar, covid pozitifim
Allah sifa versin hemşom,kolay atlatırsın insallahAllah razi olsun hemşom, gececek inş kendim istedim kendim buldum gül gibi sararıp soldum
Evet nevoşum, bende senin gibiyim şuan bugün başım çok agriyo akrabalarımdan kötü durumda olanlar var,şiddetli eklem ağrısı yaşayanlar var. Ası olmuştu herkes aslında ama aşı falan olsanda kiminde yine ağır gecirtiyoGeçmiş olsun canımCovid olmuşsundur.İnşaallah hafif geçer
Eşğnde evde olaak tabi temaslı olaraktan,demekki bünyeylede alakalı bir durum .Allah razı olsun ciceemm, eşimde yok o sağlam cıktı. Erkek kuzenimede bulasmamis enteresan ,aynı ortamdaydık halbuki
Hafif şekilde atlatırsın inşaallahEvet nevoşum, bende senin gibiyim şuan bugün başım çok agriyo akrabalarımdan kötü durumda olanlar var,şiddetli eklem ağrısı yaşayanlar var. Ası olmuştu herkes aslında ama aşı falan olsanda kiminde yine ağır gecirtiyo
Çok geçmiş olsun lim biran önce iyi olPazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyo herkes pozitif topluluğa girmemek lazım hâlâ
Başınız sağ olsun canımEşimin 4 yaşnda yeğeni vefat etti jennam..
Çok şükür cancağzım, iyiyimNasılsın cancağızım?
Geçmişler olsun canımPazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyo herkes pozitif topluluğa girmemek lazım hâlâ
Ne atacağımı bilemedim FilizCanyasminsay gözlerini neden deviriyosun
TamamNe atacağımı bilemedim FilizCan
Ben de iyiyim cancağızımÇok şükür cancağzım, iyiyim
Sen nasılsın?
Rabbim daha da iyi etsin cancağzımBen de iyiyim cancağızım