• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Pazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyo 🙈 herkes pozitif 😢topluluğa girmemek lazım hâlâ 🙈
Geçmiş olsun canım😏Covid olmuşsundur.İnşaallah hafif geçer🤲🏻

Çok geçmiş olsun çicemm hemencecik atlatıp geçirirsin inşallah,eşin nasıl peki ondada varmı.
Allah razı olsun ciceemm, eşimde yok o sağlam cıktı. Erkek kuzenimede bulasmamis enteresan ,aynı ortamdaydık halbuki🙈

Geçmiş olsun canım😏Covid olmuşsundur.İnşaallah hafif geçer🤲🏻
Evet nevoşum, bende senin gibiyim şuan 🙈 bugün başım çok agriyo 😢 akrabalarımdan kötü durumda olanlar var,şiddetli eklem ağrısı yaşayanlar var. Ası olmuştu herkes aslında ama aşı falan olsanda kiminde yine ağır gecirtiyo😢

Allah razı olsun ciceemm, eşimde yok o sağlam cıktı. Erkek kuzenimede bulasmamis enteresan ,aynı ortamdaydık halbuki🙈
Eşğnde evde olaak tabi temaslı olaraktan,demekki bünyeylede alakalı bir durum .

Evet nevoşum, bende senin gibiyim şuan 🙈 bugün başım çok agriyo 😢 akrabalarımdan kötü durumda olanlar var,şiddetli eklem ağrısı yaşayanlar var. Ası olmuştu herkes aslında ama aşı falan olsanda kiminde yine ağır gecirtiyo😢
Hafif şekilde atlatırsın inşaallah🥰
Bitki çayı falan iç🤗

Pazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyo 🙈 herkes pozitif 😢topluluğa girmemek lazım hâlâ 🙈
Çok geçmiş olsun 🍒 lim ☹️ biran önce iyi ol😘😘

Geçmişler olsun canım 🙄🤗

Back