Et Yemekleri Kırmızı Et Yemekleri

En başarılı bulduğunuz ''Kırmızı Et Yemeği '' hangisidir?

• Ankete Katılan
    992
  • Anket Kapalı .
Pazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyo herkes pozitif topluluğa girmemek lazım hâlâ
Geçmiş olsun canımCovid olmuşsundur.İnşaallah hafif geçer

Çok geçmiş olsun çicemm hemencecik atlatıp geçirirsin inşallah,eşin nasıl peki ondada varmı.
Allah razı olsun ciceemm, eşimde yok o sağlam cıktı. Erkek kuzenimede bulasmamis enteresan ,aynı ortamdaydık halbuki

Geçmiş olsun canımCovid olmuşsundur.İnşaallah hafif geçer
Evet nevoşum, bende senin gibiyim şuan bugün başım çok agriyo akrabalarımdan kötü durumda olanlar var,şiddetli eklem ağrısı yaşayanlar var. Ası olmuştu herkes aslında ama aşı falan olsanda kiminde yine ağır gecirtiyo

Allah razı olsun ciceemm, eşimde yok o sağlam cıktı. Erkek kuzenimede bulasmamis enteresan ,aynı ortamdaydık halbuki
Eşğnde evde olaak tabi temaslı olaraktan,demekki bünyeylede alakalı bir durum .

Hafif şekilde atlatırsın inşaallah
Bitki çayı falan iç

Pazar günü topluluga girdim hemsom, akşamında herkes hastalanmaya başladı. Bendede boğaz acısı, gıcık, öksürük oldu.bugunde başım çok agriyo herkes pozitif topluluğa girmemek lazım hâlâ
Çok geçmiş olsun lim biran önce iyi ol

Geçmişler olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…