Faydam olurBence lafı bile olmaz derler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Faydam olurBence lafı bile olmaz derler
Tek derdim kilo vermekGünaydınlar
Günaydınlar
Kesin alırlar
Pişman olmazlarFaydam olur
Evet yok,dokunmasan tüm gün uyuyanlar cok etrafımda, ama ben onlardan biri değilimUykuyla çok aran yok senin ondan yani,şu anda bile uyusam yeridir
Nasılsın aşkomBugün planın var mıPişman olmazlar
Ben çok uyymuyorum.Ama gece geç yatıp dabah geç kalkmayı seviyorumEvet yok,dokunmasan tüm gün uyuyanlar cok etrafımda, ama ben onlardan biri değilim
İyiyim aşkom, sen nasılsın?Kuzenimin bugün son günü, yarın sabah uçuş var,onunla vakit geçiririz yine:)Nasılsın aşkomBugün planın var mı
Uyku düşmanıyım ben 8 saat uyusam vucudum şoka girerBen çok uyymuyorum.Ama gece geç yatıp dabah geç kalkmayı seviyorum
Tabi okul açıldı.Bu artık zor12 de uykum geliyor
İyiyim çok şükürİyiyim aşkom, sen nasılsın?Kuzenimin bugün son günü, yarın sabah uçuş var,onunla vakit geçiririz yine:)
Benim eşim öyleUyku düşmanıyım ben 8 saat uyusam vucudum şoka girer
İyiyim çok şükür
Sayılı gün çabuk gelip geçiyorNe şanslı kuzenin var
Yeğen var 4 yaşında,bıraksan tüm gün uyur veletSarsarak uyandırıyoruz,oturduğu yerde uyuyorBenim eşim öyle
Maşaallah sizeAynen aşkom,17 gün olmuş,hic anlamadık:)Sağolasin
Yok o kadar uyuyan yok6-7 saat yetiyorYeğen var 4 yaşında,bıraksan tüm gün uyur veletSarsarak uyandırıyoruz,oturduğu yerde uyuyor
kuzen kardeşliğiMaşaallah size
Bu çok acayip,davul çalsan uyurYok o kadar uyuyan yok6-7 saat yetiyor
Ayyy ne güzelBu çok acayip,davul çalsan uyur
İlk gördüm, dedim bu nasıl bebe uyansin diye kucagima alıyorum, kafayı dayayıp uyuyorAyyy ne güzel
Maşaallah annesi çok şanslıİlk gördüm, dedim bu nasıl bebe uyansin diye kucagima alıyorum, kafayı dayayıp uyuyor
Aynen aşkomMaşaallah annesi çok şanslı