- 22 Temmuz 2017
- 44.556
- 132.131
- 598
Nasılsın cancağzım?Cancağızım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nasılsın cancağzım?Cancağızım
Ben dahalık hiçbir diziye başlayamadımDizi izliyorum çay demeledim Netfi× de
La valla diye bir dizi
Ben başladımBen dahalık hiçbir diziye başlayamadım
Film bile izlerken uyuyakalıyorum ablam
İyiyim cancağızım, sen nasılsın?Nasılsın cancağzım?
Günaydın aşkomGünaydın
Bereketli olsunYağmur çiseliyor
AminBereketli olsun
Bence lafı bile olmaz derlerBenim kızlar 3 günde 2 kilo verdiler.Acaba okula gitsem 2 ay geleyim 6-7 kilo versem yeter desemBeni alırlar mı
GünaydınlarGünaydın
GünaydınlarGünaydın
Kesin alırlarBenim kızlar 3 günde 2 kilo verdiler.Acaba okula gitsem 2 ay geleyim 6-7 kilo versem yeter desemBeni alırlar mı
GünaydınGünaydınlar
Günaydınlar
Kesin alırlar
Gümaydınalr erkencisin gene bugünGünaydın
Günaydın şekerciğim Alışkanlık oldu artık saat 6 gibi gözler faltaşıGümaydınalr erkencisin gene bugün
Bir ben böyle değilim bıraksalar uyurum yani,oğlunda erken kalkıyordur okul için demi liseyemi gidiyor bu sene.Günaydın şekerciğim Alışkanlık oldu artık saat 6 gibi gözler faltaşı
Evet ,lise 1. Ben uyuyamam,hiç uyku düşkünü olmadım,hala da öyle Saat 8i görsem öğlen oldu sanıyorumBir ben böyle değilim bıraksalar uyurum yani,oğlunda erken kalkıyordur okul için demi liseyemi gidiyor bu sene.
Uykuyla çok aran yok senin ondan yani,şu anda bile uyusam yeridirEvet ,lise 1. Ben uyuyamam,hiç uyku düşkünü olmadım,hala da öyle Saat 8i görsem öğlen oldu sanıyorum