Sıra kimdeÇok şükür
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sıra kimdeÇok şükür
BirTutamMutluluk20 fasulye istiyormus nevo senden nasıl yaparsan yap sunumla coşturNeyse fasulye yaptık
Beni de yapsanizaSıra kimde
Hayırlısı canım:)Beni de yapsaniza
Aynen etli fasulye:)BirTutamMutluluk20 fasulye istiyormus nevo senden nasıl yaparsan yap sunumla coştur
Bende olmadığı kesin ☺Sıra kimde
Önce herkes birer sefer 1. olsun sonra fasulye yaparız:)Bende olmadığı kesin ☺
Diyet nasıl gidiyor:)
Bu cuma 67.1 çıktım ama regl oldum 66.6 yim şimdi iyi gidiyorum sankiDiyet nasıl gidiyor:)
İyi hadi düşmüşsün:)Bu cuma 67.1 çıktım ama regl oldum 66.6 yim şimdi iyi gidiyorum sanki
Ay Geçen eşim oglumu cekmis koşarken foto da arkada kendimi gördüm hiç hoş değil balık etli olmuşum iyiceİyi hadi düşmüşsün:)
Bende 68.500 oldum:)63 olmam lazım:)
Bende resim çektirmek istemiyorumAy Geçen eşim oglumu cekmis koşarken foto da arkada kendimi gördüm hiç hoş değil balık etli olmuşum iyice
Siz baliksaniz ben balinaAy Geçen eşim oglumu cekmis koşarken foto da arkada kendimi gördüm hiç hoş değil balık etli olmuşum iyice
Afiyet olsunSiz baliksaniz ben balina Eki Görüntüle 2305618
Canım misafir vardı gittiler şimdi coxuklari yıkadım yatirdim heyecanlıyım bakalım yaron bizi neler bekliyor
Hoşgeldin canımCanım misafir vardı gittiler şimdi coxuklari yıkadım yatirdim heyecanlıyım bakalım yaron bizi neler bekliyor
Hoşbulduk canım amiinn herşey güzel olsun inşallahHoşgeldin canım
Bende merakla bekliyorum hayırlısı olsun canım