Bende seni seviyorum canım öpüyorumSizsiz olur mu hiç,bağımlılık yaptınız valla , çoook seviyorum öptüm hepinizi
Fırsatın oldukça bekleriz:)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende seni seviyorum canım öpüyorumSizsiz olur mu hiç,bağımlılık yaptınız valla , çoook seviyorum öptüm hepinizi
Fiyatta anlasirsak neden olmasinNe dersin verelim mi:)
İnşallah ablacımBende seni seviyorum canım öpüyorum
Fırsatın oldukça bekleriz:)
Bende ortak mıyımFiyatta anlasirsak neden olmasin
Komisyonunu alırsınBende ortak mıyım
Tamam o iş bendeKomisyonunu alırsın
Anlaşma sağlıyoruz sen merak etmeNevreste özelden vazgecirecektin hani benden haberi olmayacak demistik
Tamam o iş bende
Anlaşma sağlıyoruz sen merak etme
İkimizi birden idare ediyorNevreste özelden vazgecirecektin hani benden haberi olmayacak demistik
Elindekini usulca yere bırak
Tabi ki ne zannettinizİkimizi birden idare ediyor
Yaaa vallahi erik yiyordum boğazına kaçacaktıElindekini usulca yere bırak
Erik ise sorun yokTarifi şu kenara bırak kapacak çok kişi varYaaa vallahi erik yiyordum boğazına kaçacaktı
Asla alamazsın bu ellerle kaptim o tarifi ben bileğimin hakkı ile alnımın teri ileErik ise sorun yokTarifi şu kenara bırak kapacak çok kişi var
Kuytuya nöbet tutmuş bekleyenler arasındasınAsla alamazsın bu ellerle kaptim o tarifi ben bileğimin hakkı ile alnımın teri ile
Vallaha yalnız beklemek çok stresliymiş ben bir daha beklemem ne kaldıysa onlardan birini yapar geçerimAsla alamazsın bu ellerle kaptim o tarifi ben bileğimin hakkı ile alnımın teri ile
Öğrendik bizde birşeyler buyuklerimizdenKuytuya nöbet tutmuş bekleyenler arasındasın