Zalımın kızının vücudu bile orantılı, keşke hiç atmasaydı resim en azından boyu benden kısa diye kendimi avutuyordumBende öyle düşünüyorum
Ya ben ne yapayım gidip kendimi bir yerlerden atayımZalımın kızının vücudu bile orantılı, keşke hiç atmasaydı resim en azından boyu benden kısa diye kendimi avutuyordumsiskoyum ben sisko moralimi bozdu
Sen benden daha zayif gösteriyorsunYa ben ne yapayım gidip kendimi bir yerlerden atayım
Hiç öyle değilSen benden daha zayif gösteriyorsun
Hiç öyle değilKıyafetlerim gelmiyor:)
Ben genelde bol giymeyi seviyorum kıyafetler üzerime oturmasa bile az kalmışöyle olunca hiç biri gelmiyor gibi geliyor.En az 5 kilo vermem lazım acil tarafından Bu banaydı
Bende kendimi öpeyim bariOlsun iyi görünüyorsun, ben üstten kaybediyorum buda bana
Benim altta sorun var yaz boyu oturmaktan:)Olsun iyi görünüyorsun, ben üstten kaybediyorum buda bana
Beni bu yüzden genelde sevmezler senin yediklerini biz yesek ne olur acaba derlerEn sevmediğim insan tipi
Bende öyle düşünüyorum
Zalımın kızının vücudu bile orantılı, keşke hiç atmasaydı resim en azından boyu benden kısa diye kendimi avutuyordumsiskoyum ben sisko moralimi bozdu
Gel balküpüm gelll severim ben seniiiii diyen öyle diyo banadaBeni bu yüzden genelde sevmezler senin yediklerini biz yesek ne olur acaba derler
Gel balküpüm gelll severim ben seniiiii diyen öyle diyo banada
Hayırlı yollar olsun inşAllah
Nereye kuzu kız
İyi yolculuklar iyi tatiller canım
Hayırlı yolculuklar canım
İyi aksamlar bacilarİyi yolculuklar canım su gibi gidip gelin
Bende şimdi tam Gürcistan'dan geçerler diye düşünüyordumİyi aksamlar bacilarGurcistandan selamlar daha yeni yerlestik oglanlar tepemde
Beni bu yüzden genelde sevmezler senin yediklerini biz yesek ne olur acaba derler
Hadi ya
Deli cesareti kukiricimBende şimdi tam Gürcistan'dan geçerler diye düşünüyordum
Valla dört çocukla iyi cesaret o kadar yol
İyi tatiller canımİyi aksamlar bacilarGurcistandan selamlar daha yeni yerlestik oglanlar tepemde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?