En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Bende öyle düşünüyorum
Zalımın kızının vücudu bile orantılı, keşke hiç atmasaydı resim en azından boyu benden kısa diye kendimi avutuyordum siskoyum ben sisko moralimi bozdu

Zalımın kızının vücudu bile orantılı, keşke hiç atmasaydı resim en azından boyu benden kısa diye kendimi avutuyordum siskoyum ben sisko moralimi bozdu
Ya ben ne yapayım gidip kendimi bir yerlerden atayım

Sen benden daha zayif gösteriyorsun
Hiç öyle değilKıyafetlerim gelmiyor:)
Ben genelde bol giymeyi seviyorum kıyafetler üzerime oturmasa bile az kalmış öyle olunca hiç biri gelmiyor gibi geliyor.En az 5 kilo vermem lazım acil tarafındanBu banaydı

Hiç öyle değilKıyafetlerim gelmiyor:)
Ben genelde bol giymeyi seviyorum kıyafetler üzerime oturmasa bile az kalmış öyle olunca hiç biri gelmiyor gibi geliyor.En az 5 kilo vermem lazım acil tarafındanBu banaydı

Olsun iyi görünüyorsun, ben üstten kaybediyorum buda bana

Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. şişman, hiç zayıf değil, hiç kıskanmadım ki
Bende öyle düşünüyorum

Beni bu yüzden genelde sevmezler senin yediklerini biz yesek ne olur acaba derler
Gel balküpüm gelll severim ben seniiiii diyen öyle diyo banada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…