• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Bende öyle düşünüyorum:110:
Zalımın kızının vücudu bile orantılı, keşke hiç atmasaydı resim en azından boyu benden kısa diye kendimi avutuyordum :KK53: siskoyum ben sisko moralimi bozdu :KK53:

Zalımın kızının vücudu bile orantılı, keşke hiç atmasaydı resim en azından boyu benden kısa diye kendimi avutuyordum :KK53: siskoyum ben sisko moralimi bozdu :KK53:
Ya ben ne yapayım gidip kendimi bir yerlerden atayım:110:

Sen benden daha zayif gösteriyorsun :110:
Hiç öyle değil:eek:Kıyafetlerim gelmiyor:)
Ben genelde bol giymeyi seviyorum kıyafetler üzerime oturmasa bile az kalmış:skandal: öyle olunca hiç biri gelmiyor gibi geliyor.En az 5 kilo vermem lazım acil tarafından:KK67:Bu banaydı:70:

Hiç öyle değil:eek:Kıyafetlerim gelmiyor:)
Ben genelde bol giymeyi seviyorum kıyafetler üzerime oturmasa bile az kalmış:skandal: öyle olunca hiç biri gelmiyor gibi geliyor.En az 5 kilo vermem lazım acil tarafından:KK67:Bu banaydı:KK70:

Olsun iyi görünüyorsun, ben üstten kaybediyorum buda bana :sinirli: :sinirli: :sinirli:

Blue_Peri Blue_PeriBlue_Peri hesabı doğrulanmış üye. şişman, hiç zayıf değil, hiç kıskanmadım ki:110:
Bende öyle düşünüyorum:110:
😂 :p :KK200: :KK6: :KK70:
Beni bu yüzden genelde sevmezler senin yediklerini biz yesek ne olur acaba derler :KK70: :KK70:
Gel balküpüm gelll severim ben seniiiii diyen öyle diyo banada😂

Back