- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Zalımın kızının vücudu bile orantılı, keşke hiç atmasaydı resim en azından boyu benden kısa diye kendimi avutuyordum siskoyum ben sisko moralimi bozduBende öyle düşünüyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Zalımın kızının vücudu bile orantılı, keşke hiç atmasaydı resim en azından boyu benden kısa diye kendimi avutuyordum siskoyum ben sisko moralimi bozduBende öyle düşünüyorum
Ya ben ne yapayım gidip kendimi bir yerlerden atayımZalımın kızının vücudu bile orantılı, keşke hiç atmasaydı resim en azından boyu benden kısa diye kendimi avutuyordum siskoyum ben sisko moralimi bozdu
Sen benden daha zayif gösteriyorsunYa ben ne yapayım gidip kendimi bir yerlerden atayım
Hiç öyle değilKıyafetlerim gelmiyor:)Sen benden daha zayif gösteriyorsun
Hiç öyle değilKıyafetlerim gelmiyor:)
Ben genelde bol giymeyi seviyorum kıyafetler üzerime oturmasa bile az kalmış öyle olunca hiç biri gelmiyor gibi geliyor.En az 5 kilo vermem lazım acil tarafındanBu banaydı
Bende kendimi öpeyim bariOlsun iyi görünüyorsun, ben üstten kaybediyorum buda bana
Benim altta sorun var yaz boyu oturmaktan:)Olsun iyi görünüyorsun, ben üstten kaybediyorum buda bana
Bende kendimi öpeyim bari
Beni bu yüzden genelde sevmezler senin yediklerini biz yesek ne olur acaba derlerEn sevmediğim insan tipi
Teşekkür ederim fındığımMaşAllah kuzum
Blue_Peri şişman, hiç zayıf değil, hiç kıskanmadım ki
Bende öyle düşünüyorum
Zalımın kızının vücudu bile orantılı, keşke hiç atmasaydı resim en azından boyu benden kısa diye kendimi avutuyordum siskoyum ben sisko moralimi bozdu
Gel balküpüm gelll severim ben seniiiii diyen öyle diyo banadaBeni bu yüzden genelde sevmezler senin yediklerini biz yesek ne olur acaba derler
Gel balküpüm gelll severim ben seniiiii diyen öyle diyo banada
Hayırlı yollar olsun inşAllah
Nereye kuzu kız
İyi yolculuklar iyi tatiller canım
Hayırlı yolculuklar canım
İyi aksamlar bacilarGurcistandan selamlar daha yeni yerlestik oglanlar tepemdeİyi yolculuklar canım su gibi gidip gelin
Bende şimdi tam Gürcistan'dan geçerler diye düşünüyordumİyi aksamlar bacilarGurcistandan selamlar daha yeni yerlestik oglanlar tepemde
Beni bu yüzden genelde sevmezler senin yediklerini biz yesek ne olur acaba derler
Hadi ya Hayırlı olsun
Deli cesareti kukiricimyolda kac kere kendime sovdum hatirlamiyorumBende şimdi tam Gürcistan'dan geçerler diye düşünüyordum
Valla dört çocukla iyi cesaret o kadar yol
İyi tatiller canımİyi aksamlar bacilarGurcistandan selamlar daha yeni yerlestik oglanlar tepemde