- 8 Nisan 2017
- 56.966
- 299.948
- 698
Yürüyerek bu sene komşular servis i boykot ediyor bizimkilere zaten eşim yurusunker giyirdu gecen sene bileServisle mi giderler
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yürüyerek bu sene komşular servis i boykot ediyor bizimkilere zaten eşim yurusunker giyirdu gecen sene bileServisle mi giderler
Tamam işte sende yürürsünYürüyerek bu sene komşular servis i boykot ediyor bizimkilere zaten eşim yurusunker giyirdu gecen sene bile
Benim vücut tipim iriSenin gibi
Yok o minyonBenim vücut tipim iri
Özele atayım kuzumAynı sayılırız, yüzünü saklayıp boydan resim atsana bakayım, ozeldende atabilirsin
Nasiplendik kesinArada içinden sizede giydiriyodur o aldığınız kağıda diye
Ben niye görmedim seniÖzele atayım kuzum
Atayım gör sende Barım endamımıBen niye görmedim seni
yanlış alıntı ama ötekine cvp vereyim çocukla yuruyemen abla zor oliyor kendimi zor çıkarıyorum yokuştan birde bebek arabası itememServisle mi giderler
Bende burda camm sileyimDeniz güzelmiş Eki Görüntüle 2304324
Az önce misafirlige gittik eşimin arkadaşınaKilo vermemiz lazım
Hayırlısı o zaman:)yanlış alıntı ama ötekine cvp vereyim çocukla yuruyemen abla zor oliyor kendimi zor çıkarıyorum yokuştan birde bebek arabası itemem
O zaman diyete başlama zamanı gelmiş:)Az önce misafirlige gittik eşimin arkadaşına
Annesiyle konuşuyorduk napiyosun dedi napıyım çocuğun peşinde kosturuyorum dedim hic öyle durmuyo kilo almissin dedi
Hemide yüzüme yüzüme öle dümddük
MaşAllah kuzumÖzele atayım kuzum
Oooosen benden de uzunsun hemde daha zayıf duruyorsundur , hiç sevmemBen 62 kiloyum ama boy 1.70 ondan kurtariyorum
Nasılmış beğendin miMaşAllah kuzum
Bende öyle düşünüyorumBlue_Peri şişman, hiç zayıf değil, hiç kıskanmadım ki