- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Bak bak gelir gelmez neler yapiyorCiğeri sevmeyen de var ,çiçeğe gelince kaktüs de bir çiçek,ççek ama hangi çiçek
Küstüm oynamıyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bak bak gelir gelmez neler yapiyorCiğeri sevmeyen de var ,çiçeğe gelince kaktüs de bir çiçek,ççek ama hangi çiçek
İyi ki duymamışsın,saat 7 bile yoktu uyandım,zombi gibiyimMışıl mışıl uyumuşum hiç duymadim
Patlıcan candır gerisi heyecan
Bizde patlıcanı közler her salataya koyariz hemen hemen
Nana kimki zaten
Tsk kuzucum
Çok geçmiş olsun ablacim insallah kısa sürede duzelir şifa diliyorumSelam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş.
Ablamda aynısını dedi, korkmuş eşi işe gidince yatamamış bir dahaİyi ki duymamışsın,saat 7 bile yoktu uyandım,zombi gibiyim
Allah şifa versin hanım ablam, tuz seviyesi ne demek pek bilmiyorumSelam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş.
Çok sağol canımcım inşallah toparlar bir an önce.Çok geçmiş olsun ablacim insallah kısa sürede duzelir şifa diliyorum
Allah şifa versin hanım ablam, tuz seviyesi ne demek pek bilmiyorum
Ya sen nana değil başkalarına değer ver sonra minik kimki de, ben olsam şimdiye tc noyu bile vermiştim
Canim allah sifaler versin tez kalksin ayagaSelam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş.
Canim allah sifaler versin tez kalksin ayaga
Bulursun sen kaç tarif verdin bakiyimBana tarif bırakmadınız ondan size yok
Geçmiş olsun ablaSelam hanımlar ankaradayım annem hastanede yatıyor.Aynı sorunlar devam ediyor yine bakalım inşallah toparlar.Tuz seviyesi yine düşmüş.
23 olabilirBulursun sen kaç tarif verdin bakiyim
Yoldan geçeni yarışmaya cevirirsen tarifsiz kalırsın işte23 olabilir
Hahahaa alemsin ya doğru söylüyorsun