- 7 Aralık 2016
- 7.974
- 26.219
- 548
Malesef gelemiyorum orti bu arada 2.ligde oynuyonBakiyim başka kim ugramiyo buralara balbocuuu is kadını oldu bizi unuttu
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Malesef gelemiyorum orti bu arada 2.ligde oynuyonBakiyim başka kim ugramiyo buralara balbocuuu is kadını oldu bizi unuttu
Sayende kalmadıGörmeyen kalmasın
Yok ben hepsini biliyorum@Canfeb bu arkadaşıda etiket çak
Seni nebahatçi seniiiYok ben hepsini biliyorum
Hayır ya dün konuları kaçırmışım yoksa yazardım yaniSeni nebahatçi seniii
Yazardım diyor Allahım yarabbim bekle o tekrar sıvışır kk ya biyerden ozaman yazHayır ya dün konuları kaçırmışım yoksa yazardım yani
Ahhha insallah bizi okuyordurYazardım diyor Allahım yarabbim bekle o tekrar sıvışır kk ya biyerden ozaman yaz
Okuyodur bence kim ne yazmış etmiş okuyodur gizli gizli dikizliyodurAhhha insallah bizi okuyordur
kizzz gece gece ne guldum kabahatin pardon nebahatin sudyensin memicikleri yuzunden mi o kadaa sallandik yaaEşim,istanbul depremi senin yüzünden oldu diyor.
Fake hesap ve erkek Canı sıkılmış burda kafa buluyor sizlerle, uydur uydur yaz modu O bizim nebahat ablamiz :KK70: forum acicam nebahate sudyen fonuwww.kadinlarkulubu.com
Zipzip-
Nereee kizz
Annemler szode bugün gelecekti dün geldiler hemide yemegim yokkenAteş almaya mı geldin
KimeKiz bakin hele nebahat kime oy vermiş
Sağol canım bu aralar takılanıyorum buralarda fazla çocuklar hamilelik malum koca da sakatGeçmiş olsun canım
Sağol canım evet kuduz aşısı oldum ama toksoplazma için de kan vereceğimAa geçmiş olsun canım ne oldu asi yaptılar mı peki
Geçmişler olsun canımSağol canım evet kuduz aşısı oldum ama toksoplazma için de kan vereceğim
Okusun da boşa harcasın vaktini akılsızOkuyodur bence kim ne yazmış etmiş okuyodur gizli gizli dikizliyodur
Bilmem merak ettim tercihlerini hatunun