- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Allah yardımcınız olsun canımSağol canım bu aralar takılanıyorum buralarda fazla çocuklar hamilelik malum koca da sakat
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Allah yardımcınız olsun canımSağol canım bu aralar takılanıyorum buralarda fazla çocuklar hamilelik malum koca da sakat
Hizli hatunsun piraavooAnnemler szode bugün gelecekti dün geldiler hemide yemegim yokken
Apar topar yemek yaptım bugün kahvaltı sonrasi gidecekler o yüzden geldim gittim :))
Temiz çıkar inşallah canım Allah'a emanet olunSağol canım evet kuduz aşısı oldum ama toksoplazma için de kan vereceğim
Fazla uzaklaşma yamacimdanBenzinim bitti Canım
Daha fazla kaçamam senden
Fazla uzaklaşma yamacimdan
Günaydın Canım
Dün gece sinema gecesi yaptık
Telefonları kapattık
Gelemedim buralara...
Eşim burdan kıskanmaya başladı , elinde telefon benimle sohbet etmiyorsun diyor
Hiç sorma zalimmm hepimizin başını yakmışkizzz gece gece ne guldum kabahatin pardon nebahatin sudyensin memicikleri yuzunden mi o kadaa sallandik yaa
Benimki de öyle geçen akşam telefonuma el koydu. Çay içtik tv baktık
Hiç sorma zalimmm hepimizin başını yakmış
malesef öyle galiba
Bazen yanımda otururken göz ucuyla bakıyor ne yazıyorum diye
Bu Kk karı-koca arasındaki muhabbeti engelliyor gibi
Sonbahar geldi kış geliyor, avatarın yine cıbıldakNebahate gelsin profil fotom
AbooovvNebahate gelsin profil fotom
Sonbahar geldi kış geliyor, avatarın yine cıbıldak
geçmiş olsun nasıl oldu ameliyat nasıl geçti :/Sağol canım bu aralar takılanıyorum buralarda fazla çocuklar hamilelik malum koca da sakat
bende gerçek sanıp herkesin oylarına baktım Nebahat var mı diyeBilmem merak ettim tercihlerini hatunun
Öyle hizliyim ki dondurucu ya atacağım köfteleri pişirdim artıkHizli hatunsun piraavoo
İyi yapmışsınızGünaydın Canım
Dün gece sinema gecesi yaptık
Telefonları kapattık
Gelemedim buralara...
Eşim burdan kıskanmaya başladı , elinde telefon benimle sohbet etmiyorsun diyor