- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Dur ben seni etiketliyim konularınaKuzu deprem mevzusunu okudum ben bi.arkadaş başka konularıda var dedi onları bilmiyom.demek kastınmı var nebahata
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Dur ben seni etiketliyim konularınaKuzu deprem mevzusunu okudum ben bi.arkadaş başka konularıda var dedi onları bilmiyom.demek kastınmı var nebahata
Kimmis o kaçırmışımNebahat abla yalan oldu.
Baska karakter ile döner belki
Çok şey kaçırdınKimmis o kaçırmışım
Tezgahtar Nebahat abla dur linki kopyaliyomKimmis o kaçırmışım
Börek tarifi veremeden banlanmıs sanırımÇok şey kaçırdın
Forum forum gezip konuları inceliyor konu aciyodu deliBörek tarifi veremeden banlanmıs sanırım
Ahahahha yarıldımGiz Canfeb cano Allah müstakını versin emi hepsine bastı ismimi etiket sondada kabak gibi görünüyom kaldım nebahatın konuda
Sen yarıldın ya ben Allah aşkına bakınAhahahha yarıldım
Okudum geldimEşim,istanbul depremi senin yüzünden oldu diyor.
Fake hesap ve erkek Canı sıkılmış burda kafa buluyor sizlerle, uydur uydur yaz modu O bizim nebahat ablamiz :KK70: forum acicam nebahate sudyen fonuwww.kadinlarkulubu.com
Zipzip-
Dün bir ara diyet gruplarında adını görmüştüm ama bize yazmadan banlandı galibaForum forum gezip konuları inceliyor konu aciyodu deli
Ahahahha valla kabak gibisin bütün konularda hepsi sayenizde yeniden gündeme geldiSen yarıldın ya ben Allah aşkına bakın
Ikisini kaldırdımSen yarıldın ya ben Allah aşkına bakın
Kac konu acmıs kiCanfeb kuzu diğerlerine etiket çak kızları zıpzıpımıda
Okudum geldim
Ahahahha valla kabak gibisin bütün konularda hepsi sayenizde yeniden gündeme geldi
Görmeyen kalmasınAhahahha valla kabak gibisin bütün konularda hepsi sayenizde yeniden gündeme geldi
Hepsini kaldır hepsiniIkisini kaldırdım