• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Öyle oldu valla ,İyiyim sükür balım sen nasılsın çalışıyonmu biyerde falan bi iş vardı sanırım enson orayamı gircektin
Iyiyim bende canım daha calısmıyorum da takım ve dükkan derken cook vaktım olmadı,
Ama salı günü iş görüşmesi için gittim haber bekliyorum artık 😊

Bugün menüde balık var desene :)))
Eğer az görüp başka arkadasina vermezse evet şimdilik yarım kilo kadarmış gece 11 den beri olta sallıyor Allah akıl fikir versin :D

Iyiyim bende canım daha calısmıyorum da takım ve dükkan derken cook vaktım olmadı,
Ama salı günü iş görüşmesi için gittim haber bekliyorum artık 😊
Ayy hadi inşallah alınırsın kuzum hayırlısı ise tabiki😘😘 takım ne alemde bugün tartı günü😊

2 balık tutsa yarım kilo gelir zaten balık yok demek ki fazla 😂
Tuttukları küçük :olamaz: en büyüğü el kadar dedi 4 balık tutmuş hepsi yarim kilo gelmez :olamaz:

Böyle oldu mi diyorim tavayı kızdırma ya yazık ver bari başkası çok yesin

Amaçları sadece balığa gitmek olduğu ocin bazen arkadaşları bize veriyor bazen o arkadaşlarına balık çoğalıyor o zaman 😂

Ayy hadi inşallah alınırsın kuzum hayırlısı ise tabiki😘😘 takım ne alemde bugün tartı günü😊
İnsallah canım hayırlısı bakalım 😊
Bugün tartıdan hiç umudum yok nedense aksam söylerim sonucu :))) iki haftadır iyi gidiyoruz birinci ve ücüncü olduk :))

Tuttukları küçük :olamaz: en büyüğü el kadar dedi 4 balık tutmuş hepsi yarim kilo gelmez :olamaz:

Böyle oldu mi diyorim tavayı kızdırma ya yazık ver bari başkası çok yesin

Amaçları sadece balığa gitmek olduğu ocin bazen arkadaşları bize veriyor bazen o arkadaşlarına balık çoğalıyor o zaman 😂
Maksat balıga gitmek olunca tuttuklarının pek önemi olmuyordur :))
Ama 12 saatte gidilmez ki 😂😂

İnsallah canım hayırlısı bakalım 😊
Bugün tartıdan hiç umudum yok nedense aksam söylerim sonucu :))) iki haftadır iyi gidiyoruz birinci ve ücüncü olduk :))
Maşallah birazdaha gayret 😊

Maksat balıga gitmek olunca tuttuklarının pek önemi olmuyordur :))
Ama 12 saatte gidilmez ki 😂😂
Önceden gündüzleri gidiyorlardı o zaman balık olmuyor dediler artık geceleri gidiyorlar bu sefer çok geliyor balık baksana 🤪

Back