- 24 Haziran 2015
- 39.884
- 154.565
- 598
Yakalayamazsin kiiO fark kapanmaz canım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yakalayamazsin kiiO fark kapanmaz canım
Yakalayamazsin kii
Ne oldu ciğerim
Göremedim seni nassin iyi misin :))Ne oldu ciğerim
İyiyim canım sağol sen nasılsınGöremedim seni nassin iyi misin :))
İyi bende bugün öğrendim ki hafta sonu annemler oğlan kardeşim eşi ile geleceklermis bana .İyiyim canım sağol sen nasılsın
Aynen öyleGeçen bir yerde Gaziantep mifagi ile ilgili yazı okuyordim çok hoşuma gitti
Dünya bir ev olsaydı Gaziantep mutfak olurdu diye
Kolay gelsin Neyse bugünden haber vermişler.İyi bende bugün öğrendim ki hafta sonu annemler oğlan kardeşim eşi ile geleceklermis bana .
Temizlik yapmam lazım
Annem söyledi ne yapsam ne yapmsa diye şimdiden düşünüyorumKolay gelsin Neyse bugünden haber vermişler.
Yaparsın daha zaman var.Yeterki malzeme olsun.Annem söyledi ne yapsam ne yapmsa diye şimdiden düşünüyorum
Malzeme de sıkıntı yok Şükür bu ara eşim canımı sıkıyor ya kartı ele geçirdim geneYaparsın daha zaman var.Yeterki malzeme olsun.
İyi o zamanMalzeme de sıkıntı yok Şükür bu ara eşim canımı sıkıyor ya kartı ele geçirdim gene
hatta verirken dedi aslidnsa numarasını bile biliyorsun gerek yok vermeme dedi
Bende kalsın bende yeni basliyoriz dedim aldı o msj i
Şükür öyle gıcık bir gelon değil girer mitfaja yardim eder etli sütlü aramazİyi o zaman
Patlıcan , taze fasulye yapabilirsin.Güveç olabilir.Pilav, salata , tatlı yeter.Dolma, sarma, börek yetişirse yapabilirsin.
İyi o zaman sen temizliğini yap.Yemeği tasarla yardım ederler.Şükür öyle gıcık bir gelon değil girer mitfaja yardim eder etli sütlü aramaz
Gelin deyince deynepnaz aklıma geliyor nedense