- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Çekyat gitti geldi 3.9 musÇok mu sarstı
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çekyat gitti geldi 3.9 musÇok mu sarstı
Yazmıyor daha bi yerdeDeprem oldu
23.06 da olmuş 3.9Çekyat gitti geldi 3.9 mus
Küçük de değilÇekyat gitti geldi 3.9 mus
Olmazźzzz pesindeyim bırakmamduş artik yakamdan bodrum kebabi birak beni ne olusunnnn
Salladı baya canım çekyat iki kere gitti geldiBüyük mi yine
kokrkma canim insallah bi seylet olmazCanım kafam dağılsın diye buralara bakınıyorum
Büyük gelmiyordur inşallah dua edin kızlarkokrkma canim insallah bi seylet olmaz
Inşallah canım bugün hiçbirini hissetmedim ya bende bi tuhafim yan binadakiler sokağa dökülmüşBüyük gelmiyordur inşallah dua edin kızlar
olmaz canim kokutma kendini olmayacaq inşallah allah boyukdurabbim korusun sizleriBüyük gelmiyordur inşallah dua edin kızlar
kizzz senin aklin tarifd kaldi o yuzden hiss etmedinInşallah canım bugün hiçbirini hissetmedim ya bende bi tuhafim yan binadakiler sokağa dökülmüş
Yok kız pasta yapiyodum ondan heraldekizzz senin aklin tarifd kaldi o yuzden hiss etmedin
Ayakta olunca hissetmiyor insanYok kız pasta yapiyodum ondan heralde
Yaptım canım yarım saat 40 dk önce yine olmuş deprem 4.3 bu seferki telefon sesine uyandım yarım saat zorla uyuduk oğlanı yanıma aldım zaten Allah hayırlısıyla kazasız acısız atlatsak şu deprem hadisesini tüm gün başım döndü ayaklarım titredi. Son günlerde deprem iyiden iyiye hatırlattı İstanbul’a kendinigurtmingotam pastanı yap kafan dağılsın inşallah biraz siparişim var diyordun
İyi yapmışsın canım evet oldu bizde hissettik .inşallah canım şimdi hareketlendi fay böyle gidecek herhalde biraz Allahım hasarsız atlatabilmeyi nasip etsin sağ salim.Yaptım canım yarım saat 40 dk önce yine olmuş deprem 4.3 bu seferki telefon sesine uyandım yarım saat zorla uyuduk oğlanı yanıma aldım zaten Allah hayırlısıyla kazasız acısız atlatsak şu deprem hadisesini tüm gün başım döndü ayaklarım titredi. Son günlerde deprem iyiden iyiye hatırlattı İstanbul’a kendini
Sen İstanbul yakınlarında misin canimInşallah canım bugün hiçbirini hissetmedim ya bende bi tuhafim yan binadakiler sokağa dökülmüş
Evet canımSen İstanbul yakınlarında misin canim