- 24 Haziran 2015
- 39.882
- 154.564
- 598
Günaydın kankacim nasılsınGünaydınnn
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Günaydın kankacim nasılsınGünaydınnn
Oo erkenci imiş kaç yaşında canım.canim benim keratasaat 6 dan7 bucukdan kalkyor
Iyiyim kankacım sen nasılsın ❤Günaydın kankacim nasılsın
Çok şükür canım iyiyim ustalar geldi başlarını bekliyorum napayımIyiyim kankacım sen nasılsın ❤
Tadilat daha bitmedi sanırım ama.bitince cok güzel olacak kankacımÇok şükür canım iyiyim ustalar geldi başlarını bekliyorum napayım ☺
Yok kankacim çok uzun sürdü çok bunaldım ama inşallah dediğin gibi olacakTadilat daha bitmedi sanırım ama.bitince cok güzel olacak kankacım
Okullar acılmadan biter insallah kankacım haftayada cocukların yogunlugu baslayacak senin içinYok kankacim çok uzun sürdü çok bunaldım ama inşallah dediğin gibi olacak
canim yaşi olmadi dahaa 7 aylikOo erkenci imiş kaç yaşında canım.
Günaydın balım valla henüz yeni kalkacağım gece 3.5 gibi uyudu benim kız oyuzden halen uykum var sen nasılsın napıyon
Beğenmene sevindim kuzum Ben seviyorum öyle gerilimli filmlerini,çokta ıyi oynamış adam Ahahaha haklısın mısır konusunda daJenna16 mm o nasil filmdi kuzum .çözdüm ama adamin olmadığını ortalarda.
Ama hikaye karşı evle ilgili falan sandım ilk
Bir daha Mısır da yemem
Kadını mısır etti iyi mi
O ağız hareketine de tiklendim zati
Ama güzeldi ara vermeden izledim
Iyi canım,sen nasılsın?
Cümlemize canımAllah iyilik versin canım
Günaydın kuzum Bugunumuze şükür iyiyiz sen nasılsın
Evet adamın oyunculugu da çok iyiydi karizmasida tam oturmuş rolBeğenmene sevindim kuzum Ben seviyorum öyle gerilimli filmlerini,çokta ıyi oynamış adam Ahahaha haklısın mısır konusunda da
Sağolasın kuzum insallahKukrim kolay gelsin kuzum , inşAllah en yakın zamanda biter
Aa daha ufakmis .Allah bağışlasın kuzumcanim yaşi olmadi dahaa 7 aylik
Geç gördüm açıldığını, tarif kaldığını sanmıyorum canım aklımda bişey de yok ❤Sagol canım. Sen katılacak mısın
şükürler olsun ne yapalim hergün ayni işGünaydın kuzum Bugunumuze şükür iyiyiz sen nasılsın