- 16 Aralık 2018
- 18.424
- 55.167
- 548
Duvarına mi yazalım diyosun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Duvarına mi yazalım diyosun
Bence onu da görmez artık şansımızı yarın deneriz. Bugun çok zorladık. Olmayınca olmuyor demek kiDuvarına mi yazalım diyosun
AynenBence onu da görmez artık şansımızı yarın deneriz. Bugun çok zorladık. Olmayınca olmuyor demek ki
Geçmiş olsun canim.Benimde küçüğün burunlar şırıl şırıl aksiriyor .Büyük oğlan hasta
Sagol canım. Sizede geçmiş olsun.Geçmiş olsun canim.Benimde küçüğün burunlar şırıl şırıl aksiriyor .
Seni mi kircam yapıyorum hemenTost yap
Bizi kaale almıyor demekki bu işi bir kuralla sabitlemeliyiz hani 3.gun duBence onu da görmez artık şansımızı yarın deneriz. Bugun çok zorladık. Olmayınca olmuyor demek ki
Sağol canım yağmur yagiyor bayadir bu akşam yaktım petekleri benSagol canım. Sizede geçmiş olsun.
Afiyet olsun canım :)Seni mi kircam yapıyorum hemen
zaten genelde yarışmalarda hemen oylama başlamıyor. :)Bizi kaale almıyor demekki bu işi bir kuralla sabitlemeliyiz hani 3.gun du
Bizde camları kapıyoruz. Geceleri battaniye örtüyoruz. Serin oluyor :)Sağol canım yağmur yagiyor bayadir bu akşam yaktım petekleri ben
Sağol canımAfiyet olsun canım :)
zaten genelde yarışmalarda hemen oylama başlamıyor. :)
Bizde camları kapıyoruz. Geceleri battaniye örtüyoruz. Serin oluyor :)
oylama başladıktan 2 3 gün sonra gönderiyordu :)Sağol canım
Diğerleri bu kadar geç mi gitti hiç farketmedim bence daha erken göndermişti kendi de kullanıyordu oyunu hiç uğramadı bu sefer
ohh misCanfeb gel yiyelim
Hayırlı geceler canım Allah rahatlık versinHayırlı geceler
Yok sinema izliyorumAma yatacağım birazdan Hayırlı gecelerNevreste uyudunmu
Keşke benimkide istese bele kadar saç var hep açık bazen yemeğin içine kaçıyor yemek yerkenOrtancayinin saçını ördüm tek tek
Şimdi küçük de istiyor mola verdim
Günaydın canım :)Günaydın :))
Keşke benimkide istese bele kadar saç var hep açık bazen yemeğin içine kaçıyor yemek yerken