Netim çok hızlı bana yetişemiyorRazıyız sen yazda
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Netim çok hızlı bana yetişemiyorRazıyız sen yazda
Bu benim huyum ya gerçek hayatta da böyleyim niye böyleyim ben ya.Hemende yumuşadın kız
Kesinlikle bende yakın çekim kurbanı oluyordum biliyorsunTammdr oybirliği ile önceki gelsi nevom en son yöresel corbalarxa yakın çekim olmuştu hayal kırıklığı idi da
Ben kadınlara karşı yumisamamBu benim huyum ya gerçek hayatta da böyleyim niye böyleyim ben ya.
Bende çabuk yumuşuyorum :)Ama canlar bitince gözüm görmezBen kadınlara karşı yumisamam
Erkeklere de sinir olsamda tartışmaya donusturmem mevzuyu çünkü tartışması mesafe koyması gereken kişi esimdir
normal eşime oglanlara babam a erkek kardeşine asla kusemem
Ondan gerisi viz gelir tiris gider
Bende çabuk yumuşuyorum :)Ama canlar bitince gözüm görmezBen kadınlara karşı yumisamam
Erkeklere de sinir olsamda tartışmaya donusturmem mevzuyu çünkü tartışması mesafe koyması gereken kişi esimdir
Hayatta sadece bir kişiye küstüm o da çok büyük birşey yaptı bir tek onu affedemedim.Ben kadınlara karşı yumisamam
Küçük MuroNalet olsun içimdeki insan sevgisine
Çok iyiydi ya beğeniyorum o adamın oyunculugunuKüçük Muro
Seni kesin yeneceğim çok öne geçtimNevreste cim atağa geçmişin gözümden kaçmadı
Sessiz atın neyi ney oluyordu unuttum vallaSeni kesin yeneceğim çok öne geçtim
Çiftesi pek olurmuşSessiz atın neyi ney oluyordu unuttum valla
Heh işte öyle diyorumÇiftesi pek olurmuş
Yok seni geçemem zaten:)Heh işte öyle diyorum
Yok seni geçemem zaten:)Heh işte öyle diyorum
Yok ya geçersin ben baksana gariban gariban altlarda takılıyorum gören olursa inşallah birkaç kişi oy verir belkiYok seni geçemem zaten:)