En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Evet, diş etlerime kör ateş değiyor sanki fırçalarken, maçından mi acaba, bende bakayım senin macuna
gecmis olsun. diş eti problemleri için paradontax diyorum baskada birsey demiyorum :)

Paradontax benim diş etimi mahvetti
benim dis etlerim surekli kanıyordu. parmagimi dokundursam hemen kaniyordu ve dis etlerim cekilmisti. paradontax hem dis etlerimi toparladi hemde kanamayi kesti. suan gayet sert bile fircalayinca kanamiyor

benim dis etlerim surekli kanıyordu. parmagimi dokundursam hemen kaniyordu ve dis etlerim cekilmisti. paradontax hem dis etlerimi toparladi hemde kanamayi kesti. suan gayet sert bile fircalayinca kanamiyor

Ondandan insana değişiyor demek ki

biz marketlerde bulamıyoruz hepsiburada' dan filan alıyoruz tavsiye ederim ama köpürmüyor

Köpürmesin sorun değil, yeterki yakmasın

Ondandan insana değişiyor demek ki

Köpürmesin sorun değil, yeterki yakmasın
diş et problemim yok ama diğer macunlar ağzımın içini yakıyordu ne kadar çalkalasam da geçmiyordu fırçalama sonrası mutlaka koca bir bardak su içerdim ama bu macunla öyle şeyler yaşamıyorum artık tavsiye ederim

Hangi macun canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…