- 14 Ekim 2015
- 3.790
- 14.555
- 208
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet eşimde gördüm ondan kalmayı tercih ediyorum :)4,5 G' de internet su gibi gidiyor 3 G' de kağnı
Çok yakın değil mi inan bilemiyorum sen karar ver:)
ben de eşimi eve internet almaya ikna etmeye çalışıyorum sürekli ek paket almaktan usandımEvet eşimde gördüm ondan kalmayı tercih ediyorum :)
oylamaya sunalım ya da sen ne dersen o olsun yılların tecrübesi ve 3 madalyası varÇok yakın değil mi inan bilemiyorum sen karar ver:)
Ben ek alınca kavga ediyoruz en iyisi 3G o zaman bende eve istiyorum ama yeni altyapı geldiben de eşimi eve internet almaya ikna etmeye çalışıyorum sürekli ek paket almaktan usandım
Bencede senin attığın cok yakın nevrestenin koyduğu daha güzel gibioylamaya sunalım ya da sen ne dersen o olsun yılların tecrübesi ve 3 madalyası var
Ben eklediğimi beğendim hatta 3 kez değiştirdimoylamaya sunalım ya da sen ne dersen o olsun yılların tecrübesi ve 3 madalyası var
Olmaz mı? Şafak saydım. Hepimizin şansı bol olsun.Rica ederim heyecan var mı
Teşekkürler hepimize bol şansOlmaz mı? Şafak saydım. Hepimizin şansı bol olsun.
Ablam benim heyecanınıda seni de yerimOlmaz mı? Şafak saydım. Hepimizin şansı bol olsun.
bizim fiber yok adsl portları dolu superonline superbox sorayım dedim türkcell' in adres kaydı yokmuş burada bizim köyde var burada yokBen ek alınca kavga ediyoruz en iyisi 3G o zaman bende eve istiyorum ama yeni altyapı geldi
Telefondan yetişmiyorben de eşimi eve internet almaya ikna etmeye çalışıyorum sürekli ek paket almaktan usandım
Hehhh birimde ondan köyde var biz merkezdeyiz bizde yok şaşılacak işbizim fiber yok adsl portları dolu superonline superbox sorayım dedim türkcell' in adres kaydı yokmuş burada bizim köyde var burada yok
Ben kararsız kaldım ya
alamazsam kutsal aklımı çeldi derim bakBencede senin attığın cok yakın nevrestenin koyduğu daha güzel gibi
alabileceğimi sanmıyorum abla ama tamam sana güveniyorum bu olsunBen eklediğimi beğendim hatta 3 kez değiştirdim
Ama bilemiyorum sonra sunumdan kaynaklı alamadım yakın oldu falan olmasın:)
Komşu ile ortak kullanmaya başladık 27 tl ye geliyorben de eşimi eve internet almaya ikna etmeye çalışıyorum sürekli ek paket almaktan usandım
Aman diyimmmm haaaa ben karışmıyorumalamazsam kutsal aklımı çeldi derim bak
alabileceğimi sanmıyorum abla ama tamam sana güveniyorum bu olsun
superbox' u başka adrese kurdurup alıp evr getirebiliyormuşuz aklında bulunsunHehhh birimde ondan köyde var biz merkezdeyiz bizde yok şaşılacak iş