- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Paketimi yeni güncelledim ihtiyacım olmuyo ama olunca düşünürüm KuZum cok sagolsuperbox' u başka adrese kurdurup alıp evr getirebiliyormuşuz aklında bulunsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Paketimi yeni güncelledim ihtiyacım olmuyo ama olunca düşünürüm KuZum cok sagolsuperbox' u başka adrese kurdurup alıp evr getirebiliyormuşuz aklında bulunsun
çekebileceğimiz tek bir komşumuz var ondan çekeceğime ek paket çilesi çekerim daha iyiKomşu ile ortak kullanmaya başladık 27 tl ye geliyor
evet çokta maliyetli cep internetleriTelefondan yetişmiyor
Yine mi değiştireyim
Banada yardım edin yaaaaa
Yetmiyor canım ne yaparsan yap:)evet çokta maliyetli cep internetleri
Evet senide uğraştırıyoruz, hakkını helal etYine mi değiştireyim
Ben buldum, senin üstten 3. Güzel. Bi bak bakimBanada yardım edin yaaaaa
4 5 de iyi insanın kafası karışıyor yaBen buldum, senin üstten 3. Güzel. Bi bak bakim☺
Evet ya çoğu fena değil nevroşa bıraktım onun sectigide çok iyi4 5 de iyi insanın kafası karışıyor ya
Oylama başlasa da bizdeki kararsızlık da bitmiş olsaEvet ya çoğu fena değil nevroşa bıraktım onun sectigide çok iyi
Güzel çekmişim
Biz ailecek senin ilk resmi beğendikOylama başlasa da bizdeki kararsızlık da bitmiş olsa
Yok canım ne yorulması ama ben değişince acaba diğeri daha mı iyi diye kafam daha çok karışıyorNevreste senide yoruyoruz ama biri senin koyduğun resim olmak üzere şu 3 ünden 1 tane sen seçiver
Eki Görüntüle 2309908 Eki Görüntüle 2309909 Eki Görüntüle 2309910
Gerçekten nevros oylama başlasa da tüm yarışmacılar olarak bir oh çeksekYok canım ne yorulması ama ben değişince acaba diğeri daha mı iyi diye kafam daha çok karışıyor
_CaNanSu_ sen de bakıver hayrına. Sence hangi foto iyi
_CaNanSu_ sen de bakıver hayrına. Sence hangi foto iyi
Aslında ufak ufak başlayabiliriz:)Gerçekten nevros oylama başlasa da tüm yarışmacılar olarak bir oh çeksek
2 kez değişti. Bu güzel bence deŞuankisi de çok güzel yalnız
Ay karar veremedim