- 9 Kasım 2018
- 14.120
- 41.504
- 548
Ahahaha yapma iki gözümün çiçeği onu koyamam zaten 15. SıradayımYok kız hani şu etlerin çiğ olduğu aşama var ya o olsun bence
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ahahaha yapma iki gözümün çiçeği onu koyamam zaten 15. SıradayımYok kız hani şu etlerin çiğ olduğu aşama var ya o olsun bence
Yok ona bişey demedim de ne bileyim üzüldüm sona kalmışımHer ay bir kurala göre diziliyor canım ,patron ne derse ona göre diziyorum:)
Değil gibi ama bilmiyomAlfabeye göre mi dizildi
Ahahaha yapma iki gözümün çiçeği onu koyamam zaten 15. Sıradayım
Moral oldun canısı cok teşekkür ederim insallah hakeden kazanırElmas çamura da düşse elmastir kazan liste sonundan birinci oldu bak
Geçen yıl et yemeklerinde en sondaki tarif 1. oldu:)Yok ona bişey demedim de ne bileyim üzüldüm sona kalmışım
Çift mesaj yazmış çift mesajOperatör doktor Minik Duduklu Tencere ameliyathaneden bekleniyorsunuz
Tamam bi bakayımDur o zaman ben bi bakayim, C A N O kız nerdesin senin gözün iyi görüyor gel benim resmi seçelim
Yaaa oyle mi :) Peki abla sürekli aklıma takılan bi soru var oylama açılınca resimleri ben göremiyorum neden kiGeçen yıl et yemeklerinde en sondaki tarif 1. oldu:)
İnternetin ile alakalıdır canım forum ile alakadı yokYaaa oyle mi :) Peki abla sürekli aklıma takılan bi soru var oylama açılınca resimleri ben göremiyorum neden ki
Bakın canım ben bazılarına karar veremedim senin tarifte öyle
Yani normalde gözüküyo demi sorun benle alakalı :) oh cok sevindim :)İnternetin ile alakalıdır canım forum ile alakadı yok
Herkes emek verdi şansı olan kazansınMoral oldun canısı cok teşekkür ederim insallah hakeden kazanır ❤
Tabi ki gözüküyor canım yoksa nasıl oylama yapalım:)Yani normalde gözüküyo demi sorun benle alakalı :) oh cok sevindim :)
Nasıl isterseniz öyle:)Nevrestecim, benim yemeğin adı kiremitte kağıt kebabı ya ona uygun bir fotoğraf koysak olur mu? Zahmet olmazsa çok sevinirim.
Eki Görüntüle 2309888
Aynen canım hakeden değil şansı olan kazanacak:)Herkes emek verdi şansı olan kazansın