- 8 Haziran 2013
- 57.102
- 151.649
- 898
Biz urfada hala kısa kollu geziyoruz tabi geceler biraz serinlediSağol canım
Bende dün eve gelir gelmez cocuklarinkileri çıkartıp yıkadım.
Bugun de bizimkileri hallettim.☺
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Biz urfada hala kısa kollu geziyoruz tabi geceler biraz serinlediSağol canım
Bende dün eve gelir gelmez cocuklarinkileri çıkartıp yıkadım.
Bugun de bizimkileri hallettim.☺
Ooh iyisiniz dogalgaz ödemeye geç başlarsınızBiz urfada hala kısa kollu geziyoruz tabi geceler biraz serinledi
GalibaaaaRuh Halim karışıksa zaar
Biz de önümüzdeki ay yakarız galiba. Afiyet olsun canım bende içmek isterdim ama eşim işte. Tek başına sarmıyorOoh iyisiniz dogalgaz ödemeye geç başlarsınız
Ben şuan uzunkollu giydim evin içinde ve cay demledim bu saatte canım istedi içim ısınsın dedim ☺
Yakında yakmaya başlayacagim herhalde ben petekleri ☺
Inşallahya vatandaşlar esnaf lokantası seviyorsa
Ben son fotoyu istiyorum koymadiysan ablaİncileri diziyorum hazır olun değiştirecekseniz değiştirelim:)
Tamam düzeltirim:)Ne koydum unutuyorumBen son fotoyu istiyorum koymadiysan abla
Alfabeye göre mi dizildiBusefer ensona kalmışım ben
Benim kavurmanin parlak güzel çıkmış fotoğrafı olsun nevros en azindan ilk 5 e girmek hedefim deİncileri diziyorum hazır olun değiştirecekseniz değiştirelim:)
Yok değil ama ne bulamadimAlfabeye göre mi dizildi
Sen seç bana yolla canım:)Benim kavurmanin parlak güzel çıkmış fotoğrafı olsun nevros en azindan ilk 5 e girmek hedefim de
Evet alfabe:)Yok değil ama ne bulamadim
Sen seç bana yolla canım:)Nevreste abla benim hangi resmi koydun:)
Yaa çok mahçubum.. yapamadım maalesef.. tarifi aldığımda şehir dışındaydım 10 gün önce eve geldim de yaylayı kapat yeni eve taşınma işleri derken yapamadım..retro_hippo dün yapacaktı galiba
Neyse hayırlısı olsun o zaman, ne olur oylama kesinlersin çok fena sıkıştım 4 e indirebildim sadece
Canansu benden önce olmalı ozamanEvet alfabe:)
Bi tane mi iki tane mi :)Sen seç bana yolla canım:)