- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Benimde öyle az önce ağladım biraz rahatladımRuh Halim karışıksa zaar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde öyle az önce ağladım biraz rahatladımRuh Halim karışıksa zaar
ya vatandaşlar esnaf lokantası seviyorsaGelen tariflerden sonra onlari restaurant spesiali kendimi esnaf lokantasi gibi hissediyorum
Ooonnnllliiiiyyyyyyyyuuuuu
kötü birsey yok umarımBenimde öyle az önce ağladım biraz rahatladım
Neslicana üzüldümkötü birsey yok umarım
Canım haber yok yapacaklar mı bilmiyorum:)
Biz gece başlarız:)
Yok daha görüşmedim:)
Bende gelsem mi yanınızaretro_hippo dün yapacaktı galiba
Neyse hayırlısı olsun o zaman, ne olur oylama kesinlersin çok fena sıkıştım 4 e indirebildim sadece
Rabbim cümlemize sağlık huzur versin inşAllah, çok zor çok sabır isteyen pis hastalık. Tüm hastalara rabbim şifa versinNeslicana üzüldüm
Böyle şeylerden çok etkileniyorum.
Hem ona üzülüyorum hemde ya bende öyle hastalanirsam diye hemen endişeleniyorum
kul kaderini şüphesiz ki yasayacak malesef. bazen buranın imtihan dünyası olduğunu unutup dünyaya kapılıp gidiyoruz.Neslicana üzüldüm
Iııhhhhh şey, gelmesen mi ki acabaBende gelsem mi yanınıza
Amin kuzum aminn aminnRabbim cümlemize sağlık huzur versin inşAllah, çok zor çok sabır isteyen pis hastalık. Tüm hastalara rabbim şifa versin
evet baktim cok uzuldim bendeNeslicana üzüldüm
Çok doğru.kul kaderini şüphesiz ki yasayacak malesef. bazen buranın imtihan dünyası olduğunu unutup dünyaya kapılıp gidiyoruz.
Allah neslicana rahmet etsin. endiselenmek yersiz degil ama takdiri ilahi. herşey insanlar icin. Allah saglik sihhat versin herkese..
Aynen ben kimim ki o kadar çifter çifter geliyorumgelmesin mi Nevreste kim ki
gönüllerin sultani, ayın aydinlik yüzü (yalaka smiley)Aynen ben kimim ki o kadar çifter çifter geliyorum
Sen benim canım sen kara sevdalimAynen ben kimim ki o kadar çifter çifter geliyorum
Ne yalakalığı ya sanki yemeklerden tattırma imkanım vargönüllerin sultani, ayın aydinlik yüzü (yalaka smiley)
CanımsınSen benim canım sen kara sevdalim
keşkeNe yalakalığı ya sanki yemeklerden tattırma imkanım var