KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.101 Canfeb .!.: Ruh Halim karışıksa zaar Genişletmek için tıkla... Benimde öyle az önce ağladım biraz rahatladım
Canfeb .!.: Ruh Halim karışıksa zaar Genişletmek için tıkla... Benimde öyle az önce ağladım biraz rahatladım
E Efruzi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ocak 2019 4.540 19.922 308 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.102 Canfeb .!.: Gelen tariflerden sonra onlari restaurant spesiali kendimi esnaf lokantasi gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla... ya vatandaşlar esnaf lokantası seviyorsa
Canfeb .!.: Gelen tariflerden sonra onlari restaurant spesiali kendimi esnaf lokantasi gibi hissediyorum Genişletmek için tıkla... ya vatandaşlar esnaf lokantası seviyorsa
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.103 -Nana- .!.: Ooonnnllliiiiyyyyyyyyuuuuu Genişletmek için tıkla...
E Efruzi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ocak 2019 4.540 19.922 308 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.104 kukrim27 .!.: Benimde öyle az önce ağladım biraz rahatladım Genişletmek için tıkla... kötü birsey yok umarım
kukrim27 .!.: Benimde öyle az önce ağladım biraz rahatladım Genişletmek için tıkla... kötü birsey yok umarım
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.105 Caterpie .!.: kötü birsey yok umarım Genişletmek için tıkla... Neslicana üzüldüm Böyle şeylerden çok etkileniyorum. Hem ona üzülüyorum hemde ya bende öyle hastalanirsam diye hemen endişeleniyorum
Caterpie .!.: kötü birsey yok umarım Genişletmek için tıkla... Neslicana üzüldüm Böyle şeylerden çok etkileniyorum. Hem ona üzülüyorum hemde ya bende öyle hastalanirsam diye hemen endişeleniyorum
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.106 Nevreste .!.: Canım haber yok yapacaklar mı bilmiyorum:) Biz gece başlarız:) Yok daha görüşmedim:) Genişletmek için tıkla... retro_hippo dün yapacaktı galiba Neyse hayırlısı olsun o zaman, ne olur oylama kesinlersin çok fena sıkıştım 4 e indirebildim sadece
Nevreste .!.: Canım haber yok yapacaklar mı bilmiyorum:) Biz gece başlarız:) Yok daha görüşmedim:) Genişletmek için tıkla... retro_hippo dün yapacaktı galiba Neyse hayırlısı olsun o zaman, ne olur oylama kesinlersin çok fena sıkıştım 4 e indirebildim sadece
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.008 607.721 1.098 43 Malatya 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.107 -Nana- .!.: retro_hippo dün yapacaktı galiba Neyse hayırlısı olsun o zaman, ne olur oylama kesinlersin çok fena sıkıştım 4 e indirebildim sadece Genişletmek için tıkla... Bende gelsem mi yanınıza
-Nana- .!.: retro_hippo dün yapacaktı galiba Neyse hayırlısı olsun o zaman, ne olur oylama kesinlersin çok fena sıkıştım 4 e indirebildim sadece Genişletmek için tıkla... Bende gelsem mi yanınıza
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.108 kukrim27 .!.: Neslicana üzüldüm Böyle şeylerden çok etkileniyorum. Hem ona üzülüyorum hemde ya bende öyle hastalanirsam diye hemen endişeleniyorum Genişletmek için tıkla... Rabbim cümlemize sağlık huzur versin inşAllah, çok zor çok sabır isteyen pis hastalık. Tüm hastalara rabbim şifa versin
kukrim27 .!.: Neslicana üzüldüm Böyle şeylerden çok etkileniyorum. Hem ona üzülüyorum hemde ya bende öyle hastalanirsam diye hemen endişeleniyorum Genişletmek için tıkla... Rabbim cümlemize sağlık huzur versin inşAllah, çok zor çok sabır isteyen pis hastalık. Tüm hastalara rabbim şifa versin
E Efruzi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ocak 2019 4.540 19.922 308 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.109 kukrim27 .!.: Neslicana üzüldüm Böyle şeylerden çok etkileniyorum. Hem ona üzülüyorum hemde ya bende öyle hastalanirsam diye hemen endişeleniyorum Genişletmek için tıkla... kul kaderini şüphesiz ki yasayacak malesef. bazen buranın imtihan dünyası olduğunu unutup dünyaya kapılıp gidiyoruz. Allah neslicana rahmet etsin. endiselenmek yersiz degil ama takdiri ilahi. herşey insanlar icin. Allah saglik sihhat versin herkese..
kukrim27 .!.: Neslicana üzüldüm Böyle şeylerden çok etkileniyorum. Hem ona üzülüyorum hemde ya bende öyle hastalanirsam diye hemen endişeleniyorum Genişletmek için tıkla... kul kaderini şüphesiz ki yasayacak malesef. bazen buranın imtihan dünyası olduğunu unutup dünyaya kapılıp gidiyoruz. Allah neslicana rahmet etsin. endiselenmek yersiz degil ama takdiri ilahi. herşey insanlar icin. Allah saglik sihhat versin herkese..
N Nana 🕊🕊🕊🕊 Üyelik İptali Kayıtlı Üye Yemek Yarışması 10 Ekim 2015 28.222 82.839 598 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.110 Nevreste .!.: Bende gelsem mi yanınıza Genişletmek için tıkla... Iııhhhhh şey, gelmesen mi ki acaba
E Efruzi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ocak 2019 4.540 19.922 308 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.111 -Nana- .!.: Iııhhhhh şey, gelmesen mi ki acaba Genişletmek için tıkla... gelmesin mi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kim ki
-Nana- .!.: Iııhhhhh şey, gelmesen mi ki acaba Genişletmek için tıkla... gelmesin mi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kim ki
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.112 -Nana- .!.: Rabbim cümlemize sağlık huzur versin inşAllah, çok zor çok sabır isteyen pis hastalık. Tüm hastalara rabbim şifa versin Genişletmek için tıkla... Amin kuzum aminn aminn Annemle bildiğim için çok ağır geliyor böyle aynı seyleri görmek. Allahım kimseye bildirmesin ogretmesin bu hastalığı ..yok olsun gitsin.
-Nana- .!.: Rabbim cümlemize sağlık huzur versin inşAllah, çok zor çok sabır isteyen pis hastalık. Tüm hastalara rabbim şifa versin Genişletmek için tıkla... Amin kuzum aminn aminn Annemle bildiğim için çok ağır geliyor böyle aynı seyleri görmek. Allahım kimseye bildirmesin ogretmesin bu hastalığı ..yok olsun gitsin.
pinkpantera Aktif Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 3 Nisan 2019 1.550 4.136 83 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.113 kukrim27 .!.: Neslicana üzüldüm Böyle şeylerden çok etkileniyorum. Hem ona üzülüyorum hemde ya bende öyle hastalanirsam diye hemen endişeleniyorum Genişletmek için tıkla... evet baktim cok uzuldim bende
kukrim27 .!.: Neslicana üzüldüm Böyle şeylerden çok etkileniyorum. Hem ona üzülüyorum hemde ya bende öyle hastalanirsam diye hemen endişeleniyorum Genişletmek için tıkla... evet baktim cok uzuldim bende
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.114 Caterpie .!.: kul kaderini şüphesiz ki yasayacak malesef. bazen buranın imtihan dünyası olduğunu unutup dünyaya kapılıp gidiyoruz. Allah neslicana rahmet etsin. endiselenmek yersiz degil ama takdiri ilahi. herşey insanlar icin. Allah saglik sihhat versin herkese.. Genişletmek için tıkla... Çok doğru. Aminn inşallah
Caterpie .!.: kul kaderini şüphesiz ki yasayacak malesef. bazen buranın imtihan dünyası olduğunu unutup dünyaya kapılıp gidiyoruz. Allah neslicana rahmet etsin. endiselenmek yersiz degil ama takdiri ilahi. herşey insanlar icin. Allah saglik sihhat versin herkese.. Genişletmek için tıkla... Çok doğru. Aminn inşallah
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.008 607.721 1.098 43 Malatya 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.115 Caterpie .!.: gelmesin mi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kim ki Genişletmek için tıkla... Aynen ben kimim ki o kadar çifter çifter geliyorum
Caterpie .!.: gelmesin mi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. kim ki Genişletmek için tıkla... Aynen ben kimim ki o kadar çifter çifter geliyorum
E Efruzi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ocak 2019 4.540 19.922 308 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.116 Nevreste .!.: Aynen ben kimim ki o kadar çifter çifter geliyorum Genişletmek için tıkla... gönüllerin sultani, ayın aydinlik yüzü (yalaka smiley)
Nevreste .!.: Aynen ben kimim ki o kadar çifter çifter geliyorum Genişletmek için tıkla... gönüllerin sultani, ayın aydinlik yüzü (yalaka smiley)
KukrimKukrim hesabı doğrulanmış üye. En Sevdiği Renk Mor Olan Kadın💜 Pro Üye Yemek Yarışması 24 Haziran 2015 39.885 154.568 598 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.117 Nevreste .!.: Aynen ben kimim ki o kadar çifter çifter geliyorum Genişletmek için tıkla... Sen benim canım sen kara sevdalim
Nevreste .!.: Aynen ben kimim ki o kadar çifter çifter geliyorum Genişletmek için tıkla... Sen benim canım sen kara sevdalim
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.008 607.721 1.098 43 Malatya 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.118 Caterpie .!.: gönüllerin sultani, ayın aydinlik yüzü (yalaka smiley) Genişletmek için tıkla... Ne yalakalığı ya sanki yemeklerden tattırma imkanım var
Caterpie .!.: gönüllerin sultani, ayın aydinlik yüzü (yalaka smiley) Genişletmek için tıkla... Ne yalakalığı ya sanki yemeklerden tattırma imkanım var
NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. Yeniden ☀ Yönetici Editor Çorbalar 16 Ağustos 2010 295.008 607.721 1.098 43 Malatya 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.119 kukrim27 .!.: Sen benim canım sen kara sevdalim Genişletmek için tıkla... Canımsın
E Efruzi Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir. Üyelik İptali Kayıtlı Üye 10 Ocak 2019 4.540 19.922 308 21 Eylül 2019 Konu Sahibi Konu Sahibi NevresteNevreste hesabı doğrulanmış üye. #5.120 Nevreste .!.: Ne yalakalığı ya sanki yemeklerden tattırma imkanım var Genişletmek için tıkla... keşke
Nevreste .!.: Ne yalakalığı ya sanki yemeklerden tattırma imkanım var Genişletmek için tıkla... keşke