- 3 Nisan 2019
- 1.550
- 4.136
- 83
onlardan kokuyorum biri beni lavaşa sarar bir şiş kebeb yaparYaaa bak şimdi gururlandırdın beni kimmiş onlar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
onlardan kokuyorum biri beni lavaşa sarar bir şiş kebeb yaparYaaa bak şimdi gururlandırdın beni kimmiş onlar
Öyle galiba orti
Ha yani benden korkmuyorsunonlardan kokuyorum biri beni lavaşa sarar bir şiş kebeb yapar
aaa seni yemiyini ismini unuttum merdane altida ezilmekistemiyorummmHa yani benden korkmuyorsun
Aynen yoğunluktan anlamadikNe çabuk geldi ya
Ahahahhaha tam ben anladımonlardan kokuyorum biri beni lavaşa sarar bir şiş kebeb yapar
ah canim sana şokkkk olmuşGelen tariflerden sonra onlari restaurant spesiali kendimi esnaf lokantasi gibi hissediyorum
aaa seni yemiyini ismini unuttum merdane altida ezilmekistemiyorummm
Aynen yoğunluktan anlamadik
Kış hazırlıkları ,okul telaslari günler gecti
Sen çok yaşaGelen tariflerden sonra onlari restaurant spesiali kendimi esnaf lokantasi gibi hissediyorum
Icine Erzurumlu kaçmış seninKarnım doydu ya Huykum gelir
Aman kalsın istemem oğlum büyüsün kendine yetsin yeter banaSen çok yaşa
erzurum yaylasiyamIcine Erzurumlu kaçmış senin
Amin inşallahAman kalsın istemem oğlum büyüsün kendine yetsin yeter bana
Kız nereye çektin ikinizde beraber yaşayın insallahAman kalsın istemem oğlum büyüsün kendine yetsin yeter bana
Ooonnnllliiiiyyyyyyyyuuuuuerzurum yaylasiyam
el vurma el vurma el vurma yaralıyam
yalanım hilafım yok
tek sana tek sana tek sana sevdalıyam
Ruh Halim karışıksa zaarKız nereye çektin ikinizde beraber yaşayın insallah
Canım haber yok yapacaklar mı bilmiyorum:)Nevreste oylama gece başlayacak mi, 6 tarif daha vardı bekleyecek miyiz? Birde oy hakkı kesinleşti mi ?