- 10 Ekim 2015
- 28.222
- 82.839
- 598
Benim rahmetli babamda yakamazdı annem azarlar alırdı elindenkatiliyorum. birde cok bilmis bir edayla basina geciyorlar ya sanirsin ejderhasi pardon kirk yillik kebapci
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benim rahmetli babamda yakamazdı annem azarlar alırdı elindenkatiliyorum. birde cok bilmis bir edayla basina geciyorlar ya sanirsin ejderhasi pardon kirk yillik kebapci
Allah rahmet eylesin:Benim rahmetli babamda yakamazdı annem azarlar alırdı elinden
o sahne gözümde canlandıBenim rahmetli babamda yakamazdı annem azarlar alırdı elinden
mangal bizi yakmisBen hiç mangal yakmadım:)
Bizim evde 1 poşet kozalak stoğu var mangal için, çok kolay ve çabuk oluyor mangalBen hiç mangal yakmadım:)
Aynenmangal bizi yakmis
Eşim yapıyor hiç elimi süremem:)Bizim evde 1 poşet kozalak stoğu var mangal için, çok kolay ve çabuk oluyor mangal
Teşekkür ederim canım :)elinize saglik coh guzeldi :))
Aa cidden miBen hiç mangal yakmadım:)
Yaparsam oda üstüme kalırTeşekkür ederim canım :)
Aa cidden mi
Anladım, boşver onuda eşin yapsın. Okul servisliği bile yapıyorsun. Daha ne olsunYaparsam oda üstüme kalır
Aynen ya her şey bendeAnladım, boşver onuda eşin yapsın. Okul servisliği bile yapıyorsun. Daha ne olsun
Aynen ya her şey bendeAnladım, boşver onuda eşin yapsın. Okul servisliği bile yapıyorsun. Daha ne olsun
Bak stresten çift mesaj gönderdinAynen ya her şey bende
Gördün dimi ortiC A N O hain kadın sevmiyorum seni mangalinida al git yarışmadan
İyi Akşamlar canim nasılsınİyi akşamlar
İyiym hemşom bıraktığınız gibiyim valla özlemişim buraları bakınıyorum öyle Siz nasılsınızİyi Akşamlar canim nasılsın
Nevreste 3 oy verme hakkı olacagını söylüyordu. Belki öyle olur :)Kırmızı et pek yemeyen bana sevdirdiniz eti valla bayıldım görüntüleri şahaneydi ama hangisine oy vereceğim şimdi ben çekiliş yapacağım çare Yok keşke hepsine oy verebilsem