Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bana sırtını mi dönüyorsun yaniKaderdaşıııım ama sende az değilsin kaptın tarifimi
Aha çifter çifter geldin
Bakma öyle amaaa tamam giz gel lanet olsun içimdeki kukrim sevgisineBana sırtını mi dönüyorsun yani
periim benim ballı çöregimBakma öyle amaaa tamam giz gel lanet olsun içimdeki kukrim sevgisine
Ekmek kadayıfım,çiğköftemperiim benim ballı çöregim
Niye kız abla
O benimle ilgileniyor:)Niye kız abla
Gırgırına değiştirdim ama hoşuma gitti kalsınkız çabuk giy kürkünü
Biz ilgilenmiyormuyuzO benimle ilgileniyor:)
Sen ilgilenmiyorsunBiz ilgilenmiyormuyuz
Ama sor bir niye neden sebep bir sor netim az hergün girip bir iki yazıp çıkıyorum çoğu cvbımı bir sonraki gün veriyorum şuan koca geldi kaptım kaçtım netiniSen ilgilenmiyorsun
dedikodumu yapmayınSen ilgilenmiyorsun
Tamam canım takılıyorum nasılsın iyi misinAma sor bir niye neden sebep bir sor netim az hergün girip bir iki yazıp çıkıyorum çoğu cvbımı bir sonraki gün veriyorum şuan koca geldi kaptım kaçtım netini
Bende mi yapsamdedikodumu yapmayın
basimi elimin arasina koydum nasil edem hangisine verem kara kara dusunuyorum gercekten hepsi mukemmel. ama gel gör ki 2 yada tüyo verdiğiniz üzere max 3 oyumuz olacak.
isin icinden cikmiyorum. nana diyor nanani tarifi kim ki öbürleri ayri birsey zaten
Bende mi yapsamdedikodumu yapmayın
basimi elimin arasina koydum nasil edem hangisine verem kara kara dusunuyorum gercekten hepsi mukemmel. ama gel gör ki 2 yada tüyo verdiğiniz üzere max 3 oyumuz olacak.
isin icinden cikmiyorum. nana diyor nanani tarifi kim ki öbürleri ayri birsey zaten
uc browseri denediniz miBende mi yapsam