• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Sen ilgilenmiyorsun :63: :63:
Ama sor bir niye neden sebep bir sor:( netim az hergün girip bir iki yazıp çıkıyorum çoğu cvbımı bir sonraki gün veriyorum:( şuan koca geldi kaptım kaçtım netini :110:

Sen ilgilenmiyorsun :63: :63:
dedikodumu yapmayın :eek:
basimi elimin arasina koydum nasil edem hangisine verem kara kara dusunuyorum :D gercekten hepsi mukemmel. ama gel gör ki 2 yada tüyo verdiğiniz üzere max 3 oyumuz olacak.

isin icinden cikmiyorum. nana diyor nanani tarifi kim ki :D öbürleri ayri birsey zaten :D

Ama sor bir niye neden sebep bir sor:KK43: netim az hergün girip bir iki yazıp çıkıyorum çoğu cvbımı bir sonraki gün veriyorum:KK43: şuan koca geldi kaptım kaçtım netini :110:
Tamam canım takılıyorum nasılsın iyi misin:60:

basimi elimin arasina koydum nasil edem hangisine verem kara kara dusunuyorum :KK70: gercekten hepsi mukemmel. ama gel gör ki 2 yada tüyo verdiğiniz üzere max 3 oyumuz olacak.

isin icinden cikmiyorum. nana diyor nanani tarifi kim ki :KK70: öbürleri ayri birsey zaten :KK70:
Bende mi yapsam:70:

basimi elimin arasina koydum nasil edem hangisine verem kara kara dusunuyorum :KK70: gercekten hepsi mukemmel. ama gel gör ki 2 yada tüyo verdiğiniz üzere max 3 oyumuz olacak.

isin icinden cikmiyorum. nana diyor nanani tarifi kim ki :KK70: öbürleri ayri birsey zaten :KK70:
Bende mi yapsam:70:

Back