- 24 Haziran 2015
- 39.885
- 154.568
- 598
Bende gırgır yapiom canım hangisi hoşuna gidiyor ise o kalsınGırgırına değiştirdim ama hoşuma gitti kalsın
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bende gırgır yapiom canım hangisi hoşuna gidiyor ise o kalsınGırgırına değiştirdim ama hoşuma gitti kalsın
Jenna16 su avatarı değiştir sanki mutsuzsun gibi kotusun gibi üzülüyorum gorunce
Tamamdır,başka bir tane bulayım :)Aynısını düşündüm yazacaktım fırsat olmadı:)
Denedim yavvv olmuyor:)uc browseri denediniz mi
Biliyürdüm accık damara bağlıyım didim amma doğru yine .çok şükür ablacım sen nasılsınTamam canım takılıyorum nasılsın iyi misin
bende uc kullaniyorum. sizin cihazda problem var heralde :)Denedim yavvv olmuyor:)
Olabilir canım:)bende uc kullaniyorum. sizin cihazda problem var heralde :)
Sen şu modemi kapatıp 30sn bekleyip yeniden açtın mı? Beni beni mismo'nu dinledin mi?Denedim yavvv olmuyor:)
mangalda yellenmişOlabilir canım:)
Kapattım çocuklar film izliyordu gittiSen şu modemi kapatıp 30sn bekleyip yeniden açtın mı? Beni beni mismo'nu dinledin mi?
Çok becerikli arkadaşımızmangalda yellenmiş
banane niye gidiyor muşumC A N O hain kadın sevmiyorum seni mangalinida al git yarışmadan
Sagol canım. Sen daha da beceriklisinÇok becerikli arkadaşımız
yok yok siz de beceriklisiniz. mangalı bile kendiniz yakmissiniz :)banane niye gidiyor muşum
Sagol canım. Sen daha da beceriklisin
Inanin kadinlar erkeklerden daha iyi yakiyor mangalıyok yok siz de beceriklisiniz. mangalı bile kendiniz yakmissiniz :)
katiliyorum. birde cok bilmis bir edayla basina geciyorlar ya sanirsin ejderhasi pardon kirk yillik kebapciInanin kadinlar erkeklerden daha iyi yakiyor mangalı
Imza kampanyası toplayıp geliyorumbanane niye gidiyor muşum
Küçüklüğümden beri mangalla büyüdüm diyebilirim. Babam evde şömine de, yazları pikniğe sık getirirdi. :) eşim fazla anlamaz bile. Ben ondan iyi yaparım :)yok yok siz de beceriklisiniz. mangalı bile kendiniz yakmissiniz :)
Tamam, yavaş yavaş gelinImza kampanyası toplayıp geliyorum
elinize saglik coh guzeldi :))Küçüklüğümden beri mangalla büyüdüm diyebilirim. Babam evde şömine de, yazları pikniğe sık getirirdi. :) eşim fazla anlamaz bile. Ben ondan iyi yaparım :)
Teşekkür ederim
Ben hiç mangal yakmadım:)banane niye gidiyor muşum
Sagol canım. Sen daha da beceriklisin