En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Türk kahvesi iç
Tamam onu içeyim bari
Üç gündür geceleri bir dizi izliyordum ikiye kadarsezon finaline geldim korku dizisi şimdi yeni sezonu nasıl bekliycem

Tamam onu içeyim bari ☺
Üç gündür geceleri bir dizi izliyordum ikiye kadarsezon finaline geldim korku dizisi şimdi yeni sezonu nasıl bekliycem
Uyksuuz nasıl yaşıyorsun 11 de yattigim jalde sabah esimi ose gönderip 9 da uyandım okula geç kaldık

Uyksuuz nasıl yaşıyorsun 11 de yattigim jalde sabah esimi ose gönderip 9 da uyandım okula geç kaldık
Mafoldum zaten ama meraktan izlemeden duramadim napayım. Birde korkunç varya minik hem korkuyorum hem izlemeden duramadim

Tamam onu içeyim bari ☺
Niye uykunu feda ediyorsun.Dün bende uyuyamadım.Aklıma bir şey takıldı.

Niye uykunu feda ediyorsun.Dün bende uyuyamadım.Aklıma bir şey takıldı.
Bakma aslinda benimde kafamda birşeyler dolu nevos kafa dağıttım işte düşünmemek için .
Bazen kafamı birine verip kaçıp gitmek istiyorum
Hayırdır sen neyi taktin

Bakma aslinda benimde kafamda birşeyler dolu nevos kafa dağıttım işte düşünmemek için .
Bazen kafamı birine verip kaçıp gitmek istiyorum
Hayırdır sen neyi taktin
Öyle yapabilsek keşke
Benim kafama taktıklarım bitmez ki

Oda işaretli değil ama her zaman bildirim gelmiyor normalde bir doğum gunumde gelmiş msj birde aşçı rozeti kazandınız diyor Ramazan sofralari birincisi falan diyor işte
Başka gelmez o zaman

Öyle yapabilsek keşke
Benim kafama taktıklarım bitmez ki
Geçen eşim goruntulu aradı uzun zaman sonra ilk defa konuştuk benim de kafam da örtü yoktu o ara eve gelince diyor ki yanimdaiken sacin belli oluyorda kamera da kel gibi gozukiyorsun

Takip takip kendimize ediyoruz herkes çakı gibi geziyor etrafta ://

Aynen canım ama benim içim çürüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…