Bildirimleri iptal et diyor.Kapalı push notificaİns blocked yazıyor o ne
Ona mı basayım yaniBildirimleri iptal et diyor.
EvetOna mı basayım yani
Bişey olmuyor ki
Tamam onu içeyim bariTürk kahvesi iç
Uyksuuz nasıl yaşıyorsun 11 de yattigim jalde sabah esimi ose gönderip 9 da uyandım okula geç kaldıkTamam onu içeyim bari ☺
Üç gündür geceleri bir dizi izliyordum ikiye kadarsezon finaline geldim korku dizisi şimdi yeni sezonu nasıl bekliycem
Mafoldum zatenUyksuuz nasıl yaşıyorsun 11 de yattigim jalde sabah esimi ose gönderip 9 da uyandım okula geç kaldık
tekrar bakayım abla gizli sekmeden girince ss de almıyorBu işaretlimi?
Eki Görüntüle 2308703
Niye uykunu feda ediyorsun.Dün bende uyuyamadım.Aklıma bir şey takıldı.Tamam onu içeyim bari ☺
Üç gündür geceleri bir dizi izliyordum ikiye kadarsezon finaline geldim korku dizisi şimdi yeni sezonu nasıl bekliycem
Bakma aslinda benimde kafamda birşeyler dolu nevos kafa dağıttım işte düşünmemek için .Niye uykunu feda ediyorsun.Dün bende uyuyamadım.Aklıma bir şey takıldı.
Öyle yapabilsek keşkeBakma aslinda benimde kafamda birşeyler dolu nevos kafa dağıttım işte düşünmemek için .
Bazen kafamı birine verip kaçıp gitmek istiyorum
Hayırdır sen neyi taktin
Oda işaretli değil ama her zaman bildirim gelmiyor normalde bir doğum gunumde gelmiş msj birde aşçı rozeti kazandınız diyor Ramazan sofralari birincisiBu işaretlimi?
Eki Görüntüle 2308703
Başka gelmez o zamanOda işaretli değil ama her zaman bildirim gelmiyor normalde bir doğum gunumde gelmiş msj birde aşçı rozeti kazandınız diyor Ramazan sofralari birincisifalan diyor işte
Geçen eşim goruntulu aradı uzun zaman sonra ilk defa konuştuk benim de kafam da örtü yoktu o ara eve gelince diyor ki yanimdaiken sacin belli oluyorda kamera da kel gibi gozukiyorsunÖyle yapabilsek keşke
Benim kafama taktıklarım bitmez ki
Başka gelmez o zaman
Aynen canım ama benim içim çürüyorGeçen eşim goruntulu aradı uzun zaman sonra ilk defa konuştuk benim de kafam da örtü yoktu o ara eve gelince diyor ki yanimdaiken sacin belli oluyorda kamera da kel gibi gozukiyorsun
Takip takip kendimize ediyoruz herkes çakı gibi geziyor etrafta ://
Yok ya sık sık her şey için gelmez diyorumartık kazanamaz sin nasıl olsa mi diyorsun artık doğum günün kutlanmayacak mi diyorsun
Benimde gerçi dışımda deforme olmaya basladiAynen canım ama benim içim çürüyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?