En başarılı bulduğunuz "Kırmızı Et Yemeği " tarifi hangisidir?

• Ankete Katılan
    754
  • Anket Kapalı .
Ben olsam kıyamam:)Çok memnunum şimdi yaptırdığıma çocuk kendini biliyor:)
Bugün piknikte konusu açıldı gorumcemin oğlu hatırlıyorum çok acidi falan deyince bizde yaptirsak mi simdiden dedik o da 6 yasindaymis

Ters tepmez ya ama icin nasil rahat edecekse oyle yap eger suan kucuk geliyorsa yaptirma
Ama iyilesmesi hemen olur diyorsan yaptir bence
Karar veremedik bide Dr a gidicez bakalım o ne diyecek ben ilk doğduğunda istiyodum da babası ni anca ikna ettim

Ooo cok cabuk iyilesmos gercekten
O zaman ben fazla korkmamayayom
Hastaneden geldik benim kızlar diyor ki anne sünnet olduğuna emin misinizAma her çocuk bir olmaz oğlum çok güçlü ve cesaretli bir çocuk:)Çok nazlı biri değil:)

Karar veremedik bide Dr a gidicez bakalım o ne diyecek ben ilk doğduğunda istiyodum da babası ni anca ikna ettim
Biz ilk genel cerraha gitmistik 6 yasindan once onermiyoruz genelde demisti oyle diyince bizimki kalmıştı

Ilk dogdugu zMan da esim yaptirmamisti

Hastaneden geldik benim kızlar diyor ki anne sünnet olduğuna emin misinizAma her çocuk bir olmaz oğlum çok güçlü ve cesaretli bir çocuk:)Çok nazlı biri değil:)
Sanslisin o zaman benm iki tane olunca napicam bilmiyorm hangisininkiyle ilgilencem

Biz ilk genel cerraha gitmistik 6 yasindan once onermiyoruz genelde demisti oyle diyince bizimki kalmıştı

Ilk dogdugu zMan da esim yaptirmamisti
Babalar kiyamiyo oğullarına neden acaba yaşayan bilir acısını heralde

Sağolasın kuzum kukrimle aynı tarifleri yazdınız içinize mi doğdu mübarek
Afiyet şifa olsun :)
Böyle güzel duruyor pilav istemem

Et demişken oğlani sünnet ettirmeye karar verdim 20 aylık 2 ye az kaldı vazmi geçsek korkarmi
bizde bu ay düşünüyoruz yaptırmayı. Büyük oglumu 8 aylıkken yaptırmıştık. Geç bile kalmışız diyebilirim
9 yaşında canım:)9 a girmesine 1.5 ay vardı:)
Allah askerliğini evlendiği günleri de göstersin
Ufak kız tuvaletten seslendi durdu
Afedersiniz cırcır olmuş
Günümüz tuvalette geçti
Geçmiş olsun canım

En güzeli yattığı yerden iyileşir hemen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…