He sayfa 19 da da çocuk hakları ile.ilgili yaptığınız konuşma ile ilgili soruları cevaplayın bölümü vardi o sandım .Yok bu insan hakları dersiymiş
Çok uzun ya:)He sayfa 19 da da çocuk hakları ile.ilgili yaptığınız konuşma ile ilgili soruları cevaplayın bölümü vardi o sandım .
Yarın bizdede var insan hakları neyse.siz yazın bana yollarsin
Madem ondesiniz
Yazmalı ödevlerde geriliyorumÇok uzun ya:)
45 madde
Aynen zor oluyor:)Yazmalı ödevlerde geriliyorum
Ne yaptılar bacima
Bence yanlış bölüme konu açmış:)Ne yaptılar bacima
Editorsun bak baklaim ben ninkcine tıklıyorum opsss diyorBence yanlış bölüme konu açmış:)
Kapalı giremiyorum canım benim öyle yetkilerim yok:)Editorsun bak baklaim ben ninkcine tıklıyorum opsss diyor
dedim ya fırıncı şarjı bitmiş cekememis yaotigi yemeği
dün oturdum bir sayfa farklı şekillerde ailece adımızı soyadimizi yazıp süsledim bayılıyorum yazmaya ...oğlumda diyor anne onu uazacagina benim ödevi yazsanaYazmalı ödevlerde geriliyorum
Allah'ım ya kiblemek için yer arıyor bazısı sinir oldum şimdi bakmesaj tekrarı
Senin telefondan çekseydinizdedim ya fırıncı şarjı bitmiş cekememis yaotigi yemeği
dün oturdum bir sayfa farklı şekillerde ailece adımızı soyadimizi yazıp süsledim bayılıyorum yazmaya ...oğlumda diyor anne onu uazacagina benim ödevi yazsana
Belkide kib siz taşımadır:)Allah'ım ya kiblemek için yer arıyor bazısı sinir oldum şimdi bak
Bu konuyı açtığı çok oldu ya. Cezasını yeni almış olamaz.Kapalı giremiyorum canım benim öyle yetkilerim yok:)
Ama ben neden biliyorum:)
Bu konuyu bdvye açmış yeri orası değil galiba:)
Trabzonda yasayan arkadaslar bakar misiniz?
Merhaba arkadaslar.onumuzdeki hafta Allah kismet ederse Trabzona gitmek istiyoruz gezmek icin.ama ilk defa gidecegimiz icin yabanci kaliyoruz malum:)Trabzonda kucuk cocuklarla nerelerde kala biliriz,nereleri geze biliriz acaba?alis veris yapmak icin nereleri onerirsiniz? Bi de havalar soguk mu...www.kadinlarkulubu.com
Ben uğraşmadım o yapıp getirecekti sonradan bana foto atacaktı fırında unun uzerine minik meleklerim yazacaktı onu da unutmuşSenin telefondan çekseydiniz
Kavga etmiş olamaz :)Uslandı artık:)Bu konuyı açtığı çok oldu ya. Cezasını yeni almış olamaz.
OlabilirBelkide kib siz taşımadır:)
Ayıp etmişBen uğraşmadım o yapıp getirecekti sonradan bana foto atacaktı fırında unun uzerine minik meleklerim yazacaktı onu da unutmuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?